Veikkaus

WWE-veikkaus 2020: Money In The Bank

Koronaepidemia jyllää, mutta onneksi WWE on elintärkeä palvelu, joten ainakaan painista ei ole pulaa. Katsojaluvut ovat toki syöksykiidossa, mutta WWE:llä on aina jotain ässiä hihassaan pitääkseen edes ne viimeiset katsojat ruutujen äärillä. Money in the Bankin erikoisuutena on Corporate Ladder Match, missä painijat taistelevat läpi WWE:n konttorin MITB-salkkuja etsiessään.

WrestleManian veikkauskupongissa oli kysymys, että kumpi tulee voittamaan Reignsin ja Goldbergin välisen ottelun. Internetissä oli jo viikkotolkulla tieto siitä, että Reigns ei tule otteluun osallistumaan, mutta WWE ei itse tätä maininnut kuin vasta viime hetkillä. Vaikka oikea vastaus onkin merkitty ”Ei voittajaa/muu”, niin kyseistä kohdasta ei kukaan ole saanut pisteitä. Näin ollen tästä WrestleManiasta maksimipisteet olivat 33, eikä 35.

Tällä hetkellä veikkauksen kärjessä on Alert 109 pisteellä. Villezka on kuitenkin kintereillä 106 pisteellä. Yli sadan pisteen ovat näiden kahden lisäksi jo päässeet TeMeZ, Jax Teller, Hekki, Pahi ja Bookert.

Täydellisen pistepörssin näet täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa Money In The Bank (10.5.2020)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Curtis Axel lähtee WWE:stä

Next post

Jälkipyykkinaru #86: WWE Money in the Bank 2020

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *