Veikkaus

WWE-veikkaus 2020: TLC: Tables, Ladders & Chairs

Kyllä vain, viimeistä viedään. Nyt on viimeinkin aika kerätä vielä ne vihoviimeiset pisteet, ennen kuin vuosi vaihtuu. WWE:n joulukuun lahjalistalla on toiveena tälläkin kertaa pöytiä, tikkaita ja terästuoleja. Seassa on myös erikoinen erikoisuus ”Firefly Inferno Match”, joka voi tarkoittaa vaikka mitä.

Vuoden viimeiseen tapahtumaan suunnataan vieläkin Villezkan johtaessa 329 pisteellä. Tämä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun Villezka on kärjessä – hänhän muistettavasti voitti vuoden 2018 WWE-veikkauksen. Marauderi on perässä 321 pisteellä ja Jax Teller kolmas 316 pisteellä. Peli ei ole menetetty vielä myöskään Artzille, Pahille, Fisulle tai Zempparille, joilla kaikilla on vielä matemaattinen mahdollisuus nousta johtoon. Grangg 294 pisteellä voi valitettavasti tyytyä vain maksimissaan tasapeliin Villezkan kanssa, mikäli Grangg onnistuu vetämään täydellisen kupongin ja samalla Villezkan lappu näyttää nollaa. Kaikki on aina mahdollista!

Pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa TLC: Tables, Ladders & Chairs (20.12.2020)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Ken Kallio nousi koronavuoden kohokohdaksi ja olisi saanut voittaa Rumble-ottelun – Shemeikan voitto oli ennalta arvattava ja pudotti Valentinen kurssia entisestään

Next post

WWE onnistui luomaan kaikkien aikojen parhaimman inferno-ottelun – Randy Ortonin ja The Fiendin taistelu oli visuaalisesti ainutlaatuinen

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *