TwitchVideopelit

Tuorein Twitch-lähetyksemme nyt YouTubessa – Katso miltä näyttää Fire Promoter Smarksiden ohjastamana

Missasitko tuoreimman Twitch-lähetyksemme viime torstailta? Ei hätää, sillä nyt voit katsella sen jälkilähetyksenä myös YouTube-kanavaltamme!

Riku, Semi ja Ville pääsivät vihdoin upottamaan likaiset näppinsä kovasti odottamaansa Fire Pro Wrestling Worldin lisäosaan, Fire Promoteriin. Pelimuoto antaa avaimet oman painifirman pyörittämiseen, ja hiomaan pääsee mm. oman lafkansa rosteria, painityyliä, sponsoridiilejä ja jopa fanituotteita. Lisäksi on mahdollista lähettää maailmalle agentteja etsimään uusia tähtiä ja neuvotella muiden promootioiden kanssa painijoiden lainaamisesta – tai yrittää houkutella toisten painijoita omaan miehistöön.

Smarksiden järjestämissä tapahtumissa kovaan suosioon nousivat väkivaltainen viiksivallu, ”Helvetinritari” Mickey Williams ja iso, iso, iso karhu Bear Brown. Huvitusta ja harmaita hiuksia aiheuttivat myös isoksi tähdeksi kaavailtu ”Hollywood Hunk” Jack Howard, joka päätyikin enimmäkseen ottamaan tylysti selkäänsä.

Fire Pro Wrestling World on saatavilla PS4:lle ja PC:lle. Pelillä on New Japan Pro Wrestlingin virallinen lisenssi, eli mukana on runsaasti oikeita NJPW:n painijoita. Pelissä on myös erittäin monipuoliset mahdollisuudet luoda omia painijoita, sekä ladata muiden pelaajien tekemiä hahmoja PS Networkin tai Steam Workshopin kautta. Fire Promoter on erillinen lisäosa, joka on myös saatavilla molemmille alustoille.


Smarkside

Smarkside

Eläköön showpaini!

Previous post

Five Point Review: BODYSLAM! Women's Fight Night

Next post

Jussi, 40, piirsi ensimmäiset showpainijansa jo 1980-luvulla, palasi vuosien tauon jälkeen sorvin ääreen ja sai huomiota Chris Jericholta

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *