UutisetWWE

Enzo Amore irtisanottu WWE:stä – epäillään raiskauksesta

Enzo Amore, 31, on irtisanottu WWE:stä, uutisoi WWE tiistai-iltana Suomen aikaa. WWE:n tiedotteessa ei kerrota syytä Amoren irtisanomiselle, mutta Wrestling Observer -lehden mukaan Amoren epäillään raiskanneen erään naishenkilön viime vuoden lokakuussa. Epäily tuli ilmi maanantaina, kun Amoren uhriksi esittäytynyt nainen kertoi tapauksesta Twitterissä.

WWE julkaisikin jo maanantaina tiedotteen, jossa kerrottiin, että Amore on hyllytetty toistaiseksi ja että ”WWE:llä on nollatoleranssi seksuaalista häirintää tai väkivaltaa kohtaan”. Vaikuttaa siis siltä, että Amoren irtisanominen on sidoksissa nimenomaan raiskausepäilyyn ja siitä seuranneeseen poliisitutkintaan.

Wrestling Observerin saamien tietojen mukaan Phoenixin poliisi on vahvistanut, että epäilty uhri ilmoittautui paikalliseen sairaalaan 23. lokakuuta 2017 ja että seksuaalinen väkivalta olisi tapahtunut neljä päivää aikaisemmin, 19. lokakuuta.

411Mania-julkaisun tietojen mukaan Amore oli ollut tietoinen häntä vastaan esitetyistä syytöksistä muttei ollut kertonut asiasta WWE:lle ollenkaan. Voi olla, että juuri tietojen pimittäminen on yksi syy, jonka takia WWE päätti irtisanoa Amoren näin nopeasti.

Amore oli hallitseva WWE:n Cruiserweight-mestari, ja hänen oli tarkoitus puolustaa mestaruuttaan Cedric Alexanderia vastaan sunnuntain Royal Rumble -tapahtumassa. WWE ei ole vielä ilmoittanut, mitä Cruiserweight-mestaruudelle tapahtuu Amoren irtisanomisen myötä.

Amore nousi yleisön suosioon WWE NXT -ohjelmassa Big Cassin joukkuepartnerina vuosina 2014–2016. Amore ja Cass debytoivat Monday Night Raw’ssa WrestleMania 32 -tapahtuman jälkeisenä iltana mutteivät onnistuneet koskaan nousemaan joukkuemestareiksi WWE:ssä. Kaksikko voitti kuitenkin NXT:n Tag Team of the Year -palkinnon vuonna 2015. Yksilöpainijana Amore ehti nousta WWE:n Cruiserweight-mestariksi kaksi kertaa.

Huomionarvoista on, ettei Amorea ole kuitenkaan vielä todettu syylliseksi poliisitutkinnassa. Amorella on siis teoriassa vielä mahdollisuus palata WWE:hen, mutta mikäli hänet todetaan syylliseksi, mies ei todennäköisesti tule WWE:ssä enää työskentelemään.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Arvio: WWF Superstars (1991) ja WWF Raw (1994)

Next post

Ennakko: WWE Royal Rumble 2018

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *