UutisetWWE

Katso video: Rowan teki sen taas – SmackDownissa nähtiin nyt suomalaisyhtye Ensiferumin paita

Ensin oli Korpiklaani, nyt Ensiferum.

WWE:n SmackDown Live -ohjelman painija Rowan (oikealta nimeltään Joseph Ruud) pukeutui nimittäin taas suomalaisen metalliyhtyeen t-paitaan viime yön suorassa SmackDown-lähetyksessä. Tällä kerralla Rowanin yllä oli Ensiferumin paita, jonka nimi on yhtyeen verkkokaupan mukaan ”Viking”.

Tämä on nyt toinen kerta helmikuun aikana, kun Rowan on tarjonnut ilmaista mainosta suomalaiselle musiikille kansainvälisessä televisio-ohjelmassa. Aikaisempi tapaus sattui pari viikkoa sitten, ja tämä noteerattiin myös Helsingin Sanomissa.


Lue lisää: Suomalaiset yllättyivät SmackDownin aikana – WWE-painija Rowan pukeutui Korpiklaanin t-paitaan suorassa televisiolähetyksessä


Ensiferum on vuonna 1995 perustettu yhtye, jonka musiikissa ja sanoituksissa on Wikipedian mukaan vaikutteita viikinkimetallista, folk metalista, melodisesta death metalista, heavy metalista ja Kalevalasta.

Rowan taas on 37-vuotias yhdysvaltalaispainija, jonka sukujuuret ovat Norjassa. Rowanin WWE-ura alkoi vuonna 2011, mutta metalliyhtyeiden fanipaitoihin mies on alkanut sonnustautua vasta tänä vuonna upouuden hahmonsa myötä.

Ensiferumin paita vilahti viime yönä varsin suurelle yleisölle, sillä SmackDown tuppaa saamaan yli kaksi miljoonaa amerikkalaista television ääreen joka viikko. Esimerkiksi viime viikon SmackDown keräsi keskimäärin 2,269 miljoonaa katsojaa. Viime yön SmackDownin katsojaluvut eivät ole vielä tiedossa, mutta oletettavaa on, että ne ovat samaa luokkaa kuin viikko sitten.

Twitterin perusteella Rowan on ollut jo pidempään Ensiferumin fani, ja Rowan myös seuraa Ensiferumia Twitterissä. Rowanin lisäksi WWE-painija Viktor löytyy Ensiferumin seuraajien joukosta.On mahdotonta sanoa, vaikuttaako Rowanin valintoihin se, että WWE on tulossa vuosikymmenen tauon jälkeen Suomeen tänä keväänä. Toisaalta Rowanilla voi olla yhtä lailla aivan vapaat kädet valita, mihin paitaan hän haluaa milläkin viikolla pukeutua.

Tämä kyseinen ilmiö on joka tapauksessa kutkuttava, ja samalla meillä suomalaisilla riittää viikoittain jännitettävää siitä, tarjoaako Rowan taas kerran syyn tavata siellä kuuluisalla torilla.


Rowan esiintyy Ensiferumin t-paidassa alla olevalla videolla.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

SmackDownissa yllätyksiä – Kevin Owens ja Matt Hardy tekivät paluunsa, ja Kofi Kingston menetti WWE-mestaruusottelunsa

Next post

NXT UK saa viisi uutta painijaa - mukana Suomessa vieraillut naispainija

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *