UutisetWWE

Kuollut: Ashley Massaro (1979–2019) – Diva Search -voittajan ura kesti vain kolme vuotta mutta sisälsi kaksi WrestleMania-ottelua

WWE:ssä 2000-luvun puolivälissä paininut Ashley Massaro on kuollut 39-vuotiaana, vahvistaa WWE.

TMZ uutisoi torstain ja perjantain välisenä yönä, että Massaron kodista oli soitettu hätäkeskukseen torstaiaamuna kello 5.23 paikallista aikaa. Massaro kuljetettiin sairaalaan, jossa hän menehtyi myöhemmin aamulla. Massaro asui New Yorkin Smithtownissa.

Massaron kuolinsyytä ei toistaiseksi ole kerrottu julkisuuteen, mutta viranomaiset ovat Wrestling Observerin mukaan vahvistaneet, ettei tapaukseen liity rikosta.


Ashley Massaron vanhemmat olivat amatööripainijoita, mutta Massaron oma showpainiura alkoi vasta vuonna 2005, kun hän voitti WWE:n Diva Search -kilpailun. Hän aloitti Raw’ssa, jossa otteli samoissa juonikuvioissa muun muassa Candice MichellenTorrie Wilsonin ja Mickie Jamesin kanssa. SmackDownissa hänet muistettaneen parhaiten Brian Kendrickin ja Paul Londonin joukkueen managerina.

Massaron uran suurin ottelu koitti WrestleMania 23 -tapahtumassa, jossa hän haastoi WWE Women’s -mestari Melinan. Massaro otteli myös WrestleMania 24:ssä, jossa hän osallistui Playboy BunnyMania Lumberjill -otteluun. Massaro ei kuitenkaan koskaan voittanut ainuttakaan mestaruusvyötä showpainissa.

Massaron WWE-ura päättyi jo vuonna 2008, kun hän pyysi vapautusta sopimuksestaan. Syy siihen oli se, että Massaron pieni lapsi oli sairas, ja Massaro halusi hoitaa häntä.

Massaro palasi showpainijaksi vielä vuonna 2017, jolloin hän otteli entisen WWE-painija Jillian Hallin kanssa Zero1 Professional Wrestling USA:n kehässä.

Showpainin lisäksi Massaro nousi julkisuuteen myös tosi-tv-kilpailijana ja mallina ja esiintyi muun muassa Survivor-ohjelmassa ja Playboyn kannessa.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Jälkipyykkinaru #38: WWE Live in Helsinki (10.5.2019)

Next post

Ennakko: WWE Money in the Bank (2019)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *