#perjantainpromoWWE

#PerjantainPromo – Pyhää vihaa (2017)

#PerjantainPromo on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee jonkin kiinnostavan promon tai anglen YouTubesta.


WrestleManian jälkeisenä päivänä lähetettävä Raw on aina yksi painivuoden eriskummallisimmista illoista. Raw After Maniasta on kehkeytynyt ilmiö, jossa kansainvälinen intohimoisten painifanien yleisö ottaa ohjat käsiinsä.

Harvoin kuitenkaan meno yltyy niin vihamieliseksi kuin Roman Reignsin kohdalla WrestleMania 33:n jälkeen. Tuolloin Reigns selätti illan viimeisessä ottelussa The Undertakerin. Ottelun jälkeen Undertaker jätti varusteensa kehään ja hyvästeli yleisön pitkän kaavan mukaan. Kaikki viittasi siihen, että tämä oli Deadmanin viimeinen näytös.

Jälkiviisaana tiedämme, että tämä ei pitänyt paikkaansa. 3. huhtikuuta 2017 Orlandon Amway Centeriin paikalle saapunut yleisö ei tätä voinut tietää ja tämä olikin suurin syy siihen miksi Reignsiä kohtaan tunnettiin pyhää vihaa. Hän oli juuri päättänyt legendaarisen Undertakerin uskomattoman uran.

Reignsin osio kestää noin yhdeksän minuuttia ja Romanin suusta kuullaan viisi tarkoin valittua sanaa. Sen sijaan yleisö ei epäröi esittää mielipidettään. Aina kun Roman on nostamassa mikrofonin huulilleen, aikomus katkeaa infernaaliseen buuausmyrskyyn. Rytmikkäät huudot yleisöstä säestävät yleisön vihaa, tehden sen osittain jopa humoristiseksi.

Muistelkaa sitä tunnelmaa, joka vallitsi reilut kaksi vuotta sitten ja laittakaa sen jälkeen promo pyörimään. Paljon on ehtinyt muuttua näinkin lyhyessä ajassa.


 

Matti Koskinen

Matti Koskinen

Duunarista aikuisopiskelijaksi muovautunut oman elämänsä Rocky Balboa. Showpainiin ensikosketukset vuonna 2002. WWE:hen päin hieman kellallaan.

Joensuu / Eastern Finland

Previous post

Ennakko: WWE Money in the Bank (2019)

Next post

#MaanantainMatsi - Mascarita Sagradas Jr. vs. Mini-Vader (1997)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.