UutisetWWE

Rey Mysterio palaa WWE:hen – ottelee Smackdownin juhlajaksossa Shinsuke Nakamuraa vastaan

Rey Mysterio, 43, tekee paluun WWE:n miehistöön, tiedottaa WWE.com. Paluu nähdään Smackdown 1000 -juhlajaksossa ensi viikon tiistaina, ja Mysterio pääsee heti toisitoimiin kohdatessaan Shinsuke Nakamuran WWE World Cup -karsintaottelussa.

WWE.comin ilmoittamien päivämäärien mukaan Mysterio olisi mukana myös WWE Live -kiertueella ainakin Yhdysvaltojen Uuden-Englannin alueella lokakuun lopussa sekä Iso-Britanniassa marraskuun alussa. House show -esiintymisien johdosta vaikuttaakin vahvasti siltä, että Mysterio tulee työskentelemään WWE:ssä täydellä aikataululla. Tämän myötä saattaakin olla mahdollista, että Mysterio nähtäisiin Helsingin WWE Live -tapahtumassa ensi vuoden toukokuussa, mutta varmuutta asiasta ei toistaiseksi ole.

Mysterio on kirjoittanut WWE:n kanssa kahden vuoden sopimuksen. Mysterion edellinen sopimus umpeutui helmikuussa 2015, jonka jälkeen hän teki esiintymisiä mm. meksikolaisessa Lucha Libre AAA Worldwide- ja Lucha Underground -promootioissa. Kuluvan vuoden aikana Mysterio teki debyyttinsä New Japan Pro Wrestlingissä, jossa hän otteli Hiroshi Tanahashin ja Jushin ”Thunder” Ligerin rinnalla Bullet Clubia vastaan Dominion 6.9. in Osaka-jo Hall show’ssa. Hän oli mukana myös historiallisen All In -tapahtuman pääottelussa, jossa hän kohtasi Kota Ibushin ja The Young Bucksien joukkueen, partnereinaan nuoret luchadoret Bandido ja Rey Fénix.

Täytenä yllätyksenä Mysterion paluu ei tullut, sillä maskipää esiintyi alkuvuodesta WWE:n Royal Rumble ja Greatest Royal Rumble -tapahtumissa. Kesäkuussa hänet myös julkaistiin ennakotilaajien bonushahmoksi tuoreeseen WWE 2K19 -peliin.

Ville Vuohtoniemi

Ville Vuohtoniemi

Töölön CHIKARA-spesialisti, joshi-intoilija ja deathmatch-maanikko. Ääntelehtii usein podcasteissa, toisinaan selostuspöydän takana. Luultavasti jonain päivänä hautautuu elävältä Smarksiden VHS-kirjaston alle.

Previous post

Shawn Michaels palaa kehään – D-Generation X kohtaa The Undertakerin ja Kanen Saudi-Arabiassa

Next post

Chris Jerichoa huhutaan Impact Wrestlingiin – tekeekö Y2J debyyttinsä Bound For Glory 2018 -tapahtumassa?

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *