UutisetWWE

Roman Reigns on sairastunut verisyöpään – luopui WWE Universal -mestaruudesta viime yön Raw’ssa

Roman Reigns, 33, jää tauolle painikehistä. Reigns kertoi viime yön WWE Raw’ssa, että hän on taistellut leukemiaa eli verisyöpää vastaan jo 11 vuotta ja että nyt leukemia on tullut takaisin. Reigns myös luopui WWE Universal -mestaruudestaan puheensa aikana.

– En voi puolustaa mestaruuttani leukemian takia. Teen tosin yhden asian selväksi. Tämä ei ole jäähyväispuheeni, sillä jahka olen antanut leukemialle selkään, palaan takaisin kotiin [WWE:hen], Reigns sanoi viime yön lähetyksessä.

Reigns otteli viimeksi viime viikon WWE Raw’ssa. WWE kertoo tiedotteessaan, ettei Reignsin mahdolliselle paluulle ole tässä vaiheessa mitään aikataulua.

Reigns debytoi WWE:ssä vuonna 2010 ja on 2010-luvun menestynein WWE-tähti. Reigns on voittanut WWE:n maailmanmestaruuden kolme kertaa ja Universal-mestaruuden kerran.


Wikipedia: ”Leukemia on verisyöpä, veren valkosolujen syöpä. Valkosolujen esiasteiden lisääntynyt jakautuminen täyttää veren ja luuytimen syöpäsoluilla. Seurauksena on punasolujen, verihiutaleiden ja muiden kuin syöpävalkosolujen vähäisyys veressä. Leukemiaa diagnosoidaan Suomessa vuosittain noin 150 tapausta, joista likimain 50 lapsilla. Tämä tekee leukemiasta lasten yleisimmän syöpämuodon. – – Akuuttien leukemioiden hoitoaika on keskimäärin 6 kuukaudesta vuoteen (akuutti myelooinen leukemia) tai 2-3 vuotta (akuutti lymfaattinen leukemia). Aktiivihoidon loputtua kaikkia potilaita seurataan vähitellen harvenevin sairaalakäynnein 5-10 vuotta taudin mahdollisen uusiutumisen ja hoidon mahdollisesti aiheuttamien myöhäisvaikutusten toteamiseksi.”

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

FCF-veikkaus 2018: Wrestling Show Live! (20.10)

Next post

Jälkipyykkinaru #14: FCF Wrestling Show Live! (20.10.2018)

1 Comment

  1. Glacier
    26.10.18 at 21:11 — Vastaa

    Onko tämä joku iltalehti? Reignsihän debytoi vuoden 2012 Survivor Seriesissa? FCW:ssä ehkä tuolloin 2010 ja sitä ei voi kyllä laskea WWE:ksi, vaikka olikin farmiliiga WWE:lle kyseiseen aikaan.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *