AEWNJPWUutisetWORWWE

WOR: New Japan Pro-Wrestling ei tule tekemään yhteistyötä All Elite Wrestlingin kanssa – Kenny Omega saattaa lähteä Japanista

Dave Meltzer puhui New Japan Pro-Wrestlingin ja All Elite Wrestlingin välisistä suhteista tänään maanantaina julkaistussa Wrestling Observer Radion lähetyksessä. Meltzer keskusteli myös Kenny Omegan tilanteesta.


Tässä tiivistelmä lähetyksen sisällöstä:

  • New Japan Pro-Wrestling ei tule näillä näkymin tekemään yhteistyötä uuden All Elite Wrestlingin kanssa. AEW:n oletuksena ja toiveena oli, että NJPW:n entinen päämestari ja AEW:n jäsenten hyvä ystävä Kenny Omega olisi voinut työskennellä samaan aikaan sekä NJPW:ssä että AEW:ssä. Tämä ei kuitenkaan ole ainakaan toistaiseksi mahdollista.
  • NJPW tulee sen sijaan jatkamaan yhteistyötään Ring of Honorin kanssa. Samalla AEW:stä tullee paitsi ROH:n myös NJPW:n vastustaja. Meltzer tosin huomauttaa, että tilanne saattaa muuttua huhtikuussa WrestleMania-viikonloppuna järjestettävän G1 Supercard -tapahtuman jälkeen. Kyseessä on ROH:n ja NJPW:n yhteinen show, joka pidetään Madison Square Gardenissa.
  • Se, että NJPW jatkaa yhteistyötään ROH:n kanssa eikä tee yhteistyötä AEW:n kanssa, saattaa johtaa siihen, että NJPW menettää Kenny Omegan. NJPW:llä on isoja suunnitelmia laajentua entisestään myös länsimaissa, ja Omega on NJPW:n arvokkain painija Japanin ulkopuolella. Omega on ylipäätään NJPW:n arvokkain painija Kazuchika OkadanTetsuya Naiton ja Hiroshi Tanahashin ohella.
  • Meltzer ei tiedä, onko Omega lähdössä NJPW:stä ja siirtymässä AEW:hen tai WWE:hen. Omega tehnee päätöksensä tämän kuun loppuun mennessä. Meltzer sanoo, että AEW on luottavaisin mielin Omegan palkkaamisen suhteen. NJPW-painija Kushida on sen sijaan todennäköisesti siirtymässä WWE:hen. Kushida on joka tapauksessa takuuvarmasti lähdössä NJPW:stä.
  • Chris Jericho haluaisi otella Hiroshi Tanahashia ja Kazuchika Okadaa vastaan, ja myös NJPW tahtoisi järjestää kyseiset ottelut. Mikäli Omega lähtee Japanista, NJPW tarvitsee Jerichoa yhä enemmän. Myös AEW on varmasti kiinnostunut Jerichosta.
  • Mikäli Omega lähtee, NJPW alkaa todennäköisesti satsata Jay WhiteenWill OspreayhinZack Sabre Junioriin ja Juice Robinsoniin entistä enemmän. Juice Robinson sopi kolmivuotisen sopimuksen NJPW:n kanssa, ja NJPW aikoo jatkossakin solmia monivuotisia työsopimuksia välttyäkseen siltä, että tärkeät painijat vaihtavat AJ StylesinShinsuke Nakamuran ja nyt All Elite Wrestlingin painijoiden tavoin maisemaa.
  • Myös Kota Ibushin tilanne on kysymysmerkki. Meltzer huomauttaa, että Ibushi kärsi oikeasti aivotärähdyksen Wrestle Kingdom 13 -ottelussaan Will Ospreayta vastaan, mutta Ibushi olisi joka tapauksessa viety paareilla ottelusta pois. Se oli siis suunniteltu teko.

Huhumylly Kenny Omegan tulevaisuudesta käynnistyi jälleen kerran, kun Omega antoi Tokyo Sports -lehdelle haastattelun, jossa kertoi olevansa lähtemässä NJPW:stä. Artikkelissa sanotaan, että Omega on todennäköisesti siirtymässä joko WWE:n tai All Elite Wrestlingin riveihin.

All Elite Wrestling pitää tiedotustilaisuuden tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa. Tilaisudessa kerrotaan lisätietoa AEW:n tulevaisuudesta sekä jo ilmoitetusta Double or Nothing -tapahtumasta.

Smarkside seuraa tilannetta.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

#MaanantainMatsi - Vili Luupää vs. Jake Luupää (2017)

Next post

Jälkipyykkinaru #19: FCF Wrestling Sideshow - New Year's Edition

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *