HaastattelutToimituksen valintaUutisetWWE

WWE-fani Emerik pääsi Helsingissä vierailleiden supertähtien jäljille Instagramin ja Twitterin avulla – pitkä odotus palkittiin lopulta Supercellin aulassa: ”Jotain siinä änkytin ja tärisin”

Helsinkiläisen Emerik Siimessalmen sydän jyskytti toissapäivänä niin, ettei hän ollut saada sanoja suustaan ulos.

Siimessalmi nimittäin löysi itsensä tilanteesta, johon ei olisi aikaisemmin osannut uskoa – suomalaisen videopeliyritys Supercellin pääkonttorin aulasta WWE-supertähdet Cesaro (Claudio Castagnoli) ja Xavier Woods (Austin Watson) seuranaan.

– En olisi ikinä uskonut, että pääsisin koskaan tapaamaan yhtäkään WWE-painijaa, showpainia koko ikänsä seurannut Siimessalmi kertoo Smarksidelle.

Cesaro ja Xavier Woods vierailivat Suomessa Woodsin suositun UpUpDownDown-peliohjelman tiimoilta, mutta sen enempää painijoiden Supercell-visiitistä ei tiedetä.

Visiitti painui kuitenkin pysyvästi Siimessalmen mieleen, vaikka painijoiden tapaaminen vaakalaudalla olikin. Siimessalmi oli kyllä kuullut, että Xavier Woods ja mahdollisesti myös Cesaro olivat ilmeisesti vierailemassa Suomessa perjantaina, mutta mitään virallista tietoa WWE-supertähtien matkasta ei koskaan julkaistu.

Ainut tiedonjyvä oli tämä alla oleva Xavier Woodsin twiitti, jossa WWE-tähti ilmoitti olevansa matkalla Suomeen.

 

Siimessalmen ainoa vaihtoehto oli tonkia tietoa itse, sosiaalisesta mediasta. Muualta tietoa WWE-tähtien Suomen-vierailusta ei ollut saatavilla.

– Olin stalkannut Cesaron ja Woodsin Twitteriä ja Instagramia ja tiesin siksi, että he ovat Supercellin pääkonttorilla. Satun asumaan siinä ihan lähettyvillä, joten menin sitten sinne Supercellin aulaan ja odottelin siellä melkein kaksi tuntia.

Siimessalmi kertoo, ettei paikalla ollut läsnä muita WWE-faneja. Lopulta yksinäinen odottelu palkittiin, kun Siimessalmi toden totta näki Cesaron ja Xavier Woodsin.

– Cesaro ja Woods tulivat hissillä aulaan, ja menin sitten kiltisti kysymään, saisinko ottaa yhteiskuvia, koska olin odottanut paikalla jo liki kaksi tuntia. Cesaro oli heti, että joo joo, totta kai, kun taas Xavier oli hiljainen ja väsynyt, Siimessalmi jatkaa.

Aulassa sattui seisomaan myös henkilö, joka toteutti Siimessalmen toiveen ja otti yhteiskuvat.

– Tuli vielä ihan hyvät kuvat, vaikka Cesaron kanssa otetusta kuvasta näkee, että jännitin todella paljon, Siimessalmi nauraa.

 

 

Kuvien lisäksi Siimessalmi pääsi hieman keskustelemaan Cesaron ja Woodsin kanssa.

– Sanoin Cesarolle, että hän on ehdottomasti yksi suosikeistani ja että olen seurannut hänen uraansa jo ennen kuin hän siirtyi WWE:hen. Hän siinä sitten kätteli ja kiitteli vuolaasti.

Pian Cesaro kätteli ja kiitteli kuitenkin vielä enemmän.

– Jotain siinä änkytin ja tärisin ja sanoin, että tämä on ehdottomasti koko vuoden kohokohtani. Cesaro jotenkin tosi vilpittömästi kiitteli ja vastasi, että arvostaa sitä tosi paljon.

Woodsille Siimessalmi toivotti onnea WWE TLC: Tables, Ladders and Chairs 2018 -tapahtumaan, jossa Woodsin joukkue The New Day ottelee SmackDownin joukkuemestaruudesta Cesaron The Bar -joukkuetta vastaan.

– Cesaro ja Woods vielä kysyivät, että kai tulen toukokuussa katsomaan SmackDownia Helsinkiin, ja kerroin, että minulta löytyy jo pääsylippu parhaimmalta paikalta. He kiittelivät sen jälkeen vielä lisää ja sanoivat, että tavataan toukokuussa.

– Oli se kyllä älyttömän hieno kokemus, Siimessalmi kiteyttää.

 

Emerik Siimessalmi oli odottanut kaksi tuntia Supercellin aulassa päästäkseen tervehtimään Cesaroa ja Xavier Woodsia. Kuva: Emerik Siimessalmen albumi.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Jälkipyykkinaru #18: ROH Final Battle 2018

Next post

Kolumni: Hyvän johtajan ominaisuudet

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.