UutisetWWE

WWE joutuu siirtämään tuotantonsa pois NBA-joukkue Orlando Magicin kotiareenasta – uusi osoite on vielä massiivisempi

WWE:n työntekijöillä on edessään melkoinen muutto-operaatio, sillä maailman suurin showpainiyhtiö joutuu vaihtamaan tuotantopaikkaansa.

Tavallisesti WWE kiertää viikoittain kaupungista toiseen, mutta koronaviruspandemian aikana se ei ole ollut mahdollista tai järkevää. Niinpä WWE kehitti ThunderDome-nimisen kuplan, joka pystytettiin elokuussa NBA-joukkue Orlando Magicin kotiareenaan, Amway Centeriin.

Poikkeuksellisen ThunderDome-konseptista tekee se, että tyhjät katsomorivit on täytetty sadoilla televisioruuduilla. Ruudut mahdollistavat sen, että WWE:n fanit voivat liittyä suoraan lähetykseen kuin työpaikan Zoom-kokoukseen konsanaan. Näin syntyy tunnelma, joka on huomattavasti eläväisempi kuin täysin tyhjä katsomo.

Nyt WWE joutuu kuitenkin livohkaan Amway Centeristä, sillä NBA-kausi 2020–2021 alkaa jo 20. joulukuuta.

ThunderDome ei silti ole jäämässä historiaan. Se kasvaa entisestään.

WWE:n seuraava osoite on MLB-seura Tampa Bay Raysin kotistadion Tropicana Field, joka sijaitsee St. Petersburgin kaupungissa Floridassa.

Amway Centerin maksimikapasiteetti on 20 000 katsojaa, Tropicana Fieldin 42 735 katsojaa.

MLB-kausi paketoitiin jo lokakuun lopulla, joten Tampa Bay Rays ei ole hetkeen valtaamassa stadionia. Seuraavan MLB-kauden on määrä alkaa 1. huhtikuuta 2021.

WWE:n ensimmäinen lähetys uudella stadionilla on SmackDown, joka lähetetään perjantaina 11. joulukuuta.

– Tampa Bay Rays toivottaa WWE:n innoissaan tervetulleeksi Tropicana Fieldiin tuottamaan valokeilaa Tampa Bayn alueelle ja WWE:n faneille ympäri maailman, Tampa Bay Raysin johtaja Matt Silverman sanoi lehdistötiedotteessa.

– Se, kuinka WWE:n fanit ja koko ala on ottanut ThunderDomen vastaan, on paitsi mykistävää myös osoitus siitä, minkälainen kekseliäs henki ja intohimo WWE:n koko organisaatiossa on, kommentoi puolestaan WWE:n johtava tuottaja ja kansainvälisen televisiotuotannon esimies Kevin Dunn.

Hassu sattuma on, että Tropicana Fieldin nimi oli aikoinaan nimenomaan ThunderDome, kun NHL-joukkue Tampa Bay Lightning pelasi siellä kotiottelunsa vuosina 1993–1996.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Viisi pointtia: Dragon Gate Kobe Pro Wrestling Festival 2020

Next post

WWE-veikkaus 2020: Survivor Series

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *