AEWKommenttiUutisetWWE

WWE nauhoittaa WrestleMania 36 -tapahtuman etukäteen – AEW siirtää Blood and Gutsin

WrestleMania 36 tulee tekemään eräänlaista historiaa: kyseessä on ensimmäinen WrestleMania kautta aikojen, joka ei ole suora lähetys.

411Manian mukaan WWE aikoo nauhoittaa WrestleMania 36:n jo ensi viikolla. Samalla WWE nauhoittaa myös seuraavat Raw’n, SmackDownin ja NXT:n jaksot valmiiksi.

WrestleMania 36 oli alun perin määrä järjestää 5. huhtikuuta jättistadionilla Tampassa, Floridassa. Nyt ”The Show of Shows” purkitetaan WWE:n koulutuskeskuksessa eli Performance Centerissä 25.–26. maaliskuuta.

Kuten tiedetään, WrestleMania 36 lähetetään kahdessa osassa, joista ensimmäinen näkee päivänvalonsa lauantaina 4. huhtikuuta ja toinen sunnuntaina 5. huhtikuuta.

WrestleMania 36 on nyt erittäin kummallinen tapahtuma kolmesta syystä: tapahtuma otellaan ilman yleisöä, lähetetään nauhoitettuna ja jaetaan kahteen osaan.

Kaikki muutokset johtuvat koronaviruspandemiasta.

Tilanne on saanut myös All Elite Wrestlingin selkä seinää vasten. AEW:n johtaja Tony Khan julkaisi Facebookissa viestin, jossa kertoi, ettei nyt ole sopiva hetki järjestää ensi viikon Dynamiteen kaavailtua Blood & Guts -erikoisjaksoa.

Blood & Guts -jaksossa olisi nähty AEW:n ensimmäinen WarGames-tyyppinen ottelu.

Dynamite aiotaan joka tapauksessa järjestää myös ensi viikolla, ja show’hun on luvattu Chris Jerichon ja Matt Hardyn kasvokkainen kohtaaminen. Matt Hardy teki debyyttinsä AEW:ssä tällä viikolla.

– Aiomme vastata huutoon ja tarjota suoria painilähetyksiä joka keskiviikko, mutta aika ja olosuhteet eivät olleet nyt suotuisat sille kortille, jota suunnittelimme ensi viikoksi Blood & Gutsia varten, Khan kirjoittaa.

Koronaviruspandemia on ylipäätään saanut showpainin maailmankirjat sekaisin. Huomionarvoista on sekin, että WWE-johtaja Vince McMahonin uusi jenkkifutisliiga XFL joutui keskeyttämään kautensa ennen aikojaan koronaviruksen takia.

Päätös oli väistämätön, mutta entisestään sitä nopeutti se, että yksi Seattle Dragons -joukkueen pelaajista oli saanut koronavirustartunnan ja osallistunut hiljattain peleihin. XFL tiedotti kautensa keskeyttämisestä perjantaina.

Jopa Hulk Hogan on joutunut taipumaan koronaviruspandemian takia. Hoganin oli määrä tavata fanejaan Hogan’s Beach Shop -kaupassa Tampassa WrestleMania-viikolla, mutta tapahtuma peruttiin koronaviruksen takia. Hoganin tapaamisesta piti pulittaa 175 dollaria, eikä tapahtuman järjestäjä aio palauttaa rahoja takaisin tapahtuman peruuntumisesta huolimatta.

Ne, jotka ovat pyytäneet hyvitystä, ovat saaneet vastauksen, jonka mukaan tapahtuma on vain siirretty ja että he voivat käyttää pääsylippunsa myöhemmin.

Selvää on, että moni Hoganin fani olisi matkustanut WrestleManian perässä Tampaan jostakin Floridan ulkopuolelta – ja ettei heille välttämättä ole enää minkään sortin käyttöä Hogan’s Beach Shopin pääsylipuille.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Matt Hardy ja Brodie Lee siirtyivät All Elite Wrestlingiin – Dynamite jatkuu koronaviruksesta huolimatta

Next post

Patrik Mieto osallistuu taisteluun koronavirusta vastaan – ilmoitti olevansa valmis tekemään lähihoitajan töitä

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *