UutisetWWE

WWE palaa Suomeen ensi vuonna – näin kommentoi tapahtuman lähettilääksi valittu ”The Rebel” StarBuck

Suomen showpainiyhteisöön putosi melkoinen pommi viime viikolla, kun maailman suurin showpainiorganisaatio WWE tiedotti palaavansa Suomeen ensi vuonna. WWE Live Helsinki -niminen tapahtuma järjestetään Helsingin jäähallissa Taka-Töölössä perjantaina 10. toukokuuta 2019.

WWE:n paluu Suomeen tapahtuu yhteistyössä Live Nation Finland -yrityksen kanssa. Live Nation Finlandin promoottori Niksu Väistön mukaan showpaini on kovassa suosiossa ympäri maailmaa.

– Odotamme innolla, että myös suomalaiset perheet pääsevät kokemaan showpainin huumaa, Väistö sanoo Ticketmasterin blogissa.

WWE:n tiedotteen mukaan Helsingissä nähdään muun muassa AJ StylesShinsuke NakamuraSamoa JoeCharlotte Flair ja moni muu WWE-supertähti. Tiedotteessa kuitenkin huomautetaan, että muutokset ovat mahdollisia.

Lipunmyynti tapahtumaan avattiin yleisölle tämän viikon maanantaina. Lippuja voi ostaa Ticketmasterista. Lippujen hinnat vaihtelevat 39–89 euron välillä. Lisäksi on mahdollista ostaa 405 euroa kustantava Superstar Meet & Greet Experience VIP -paketti, joka sisältää parhaat paikat, WWE-tähtien tapaamisen, kuvausmahdollisuuden WWE-tähtien kanssa, nimikirjoituksen WWE-tähdiltä sekä WWE-tuotteita sisältävän fanikassin.

StarBuck toimii tapahtuman lähettiläänä

WWE:n paluun lisäksi suomalaisia kohautti toinen uutinen – se, että tapahtuman lähettilääksi on valittu FCF-mestari ja suomipainin isä Michael ”StarBuck” Majalahti.

– Live Nation Finland lähestyi minua kesällä ja tarjosi asemaa, mikä johtunee siitä, että olen Pohjoismaiden menestynein ammattipainija kautta aikojen. Tunnen myös WWE:ssä työskenteleviä henkilöitä, mikä varmaankin vaikutti asiaan, Majalahti sanoo Smarksidelle.

Majalahti paljastaa, että WWE:n paluuta Suomeen suunniteltiin myös vuosi sitten ja että häneen oli otettu yhteyttä jo silloin. Tuolloin tapahtuma jäi kuitenkin järjestämättä.

– Minuun otettiin jo silloin yhteyttä ja udeltiin asiasta, Majalahti vahvistaa.

Nyt Majalahti toivoisi näkevänsä ainakin Asukan ja Becky Lynchin välisen koitoksen toukokuisessa Helsingissä.

– Asuka on vanha toverini Japanista. Olemme otelleet samoissa tapahtumissa SMASHissä ja WNC:ssä. Odotan hänen tapaamistaan muutenkin.

Majalahti kuitenkin muistuttaa, että Helsingin tapahtuman ottelukorttia on vaikea ennakoida tässä vaiheessa vuotta.

– Se, mitä WWE kaavailee WrestleMania 35:n jälkeen, asettaa pitkälti tapahtuman sävyn.

Asukan ja Lynchin välisen ottelun lisäksi Majalahti nimeää kuitenkin kaksi muuta toivomustaan.

– AJ Stylesin ja Daniel Bryanin välinen ottelu olisi kova. Näin AJ:n viimeksi vuonna 2003. Silloin Styles otteli Valhalla Pro Wrestlingin Culture Shock -tapahtumassa Helsingissä Kid Kashiä vastaan ja kuukauden päästä Johnny Stormia vastaan Baltic Brawl -tapahtumassa niin ikään Helsingissä.

– Myös Andrade ”Cien” Almasin ja Cesaron ottelu olisi kiva nähdä. Pidän kovasti Almasista, ja hänen managerinsa Zelina Vega oli täyttä kultaa NXT:ssä, Majalahti toteaa.

Se, kuinka WWE:n paluu Suomeen vaikuttaa kotimaiseen showpainiin, on Majalahden mukaan hankala kysymys. Hän kuitenkin uskoo, että vaikutus on myönteinen.

– Uskon, että WWE:n vierailu nostaa myös kotimaisen painin suosiota. Nyt framilla on uusi sukupolvi verrattuna kymmenen vuoden takaiseen. Aika sen näyttää, mitä tämä merkitsee niin FCF Wrestlingille kuin SLAM! Wrestling Finlandille. Veikkaan kuitenkin, että hyvää, koska lajin tunnettavuus nousee tämän myötä satavarmasti.


WWE Live Helsinki -tapahtuma järjestetään Helsingin jäähallissa perjantaina 10. toukokuuta 2019 kello 19.30 alkaen. Ovet kello 18. Liput ostettavissa Ticketmasterista.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

WWE-veikkaus 2018: Hell in a Cell

Next post

Arvio: Beyond Wrestling - Americanrana '18

1 Comment

  1. Jouni Hakkarainen
    24.09.18 at 01:41 — Vastaa

    Vaan mitä lähettiläs tekee??

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *