UutisetWWE

WWE sekoittaa Raw’n ja SmackDownin rostereita huhtikuussa – Superstar Shakeup vaikuttaa siihen, ketkä esiintyvät toukokuussa WWE:n tapahtumassa Helsingissä

WWE järjestää tämänvuotisen Superstar Shakeupin maanantaina 14. huhtikuuta ja tiistaina 15. huhtikuuta, WWE kertoo YouTubessa. Superstar Shakeup järjestetään nyt kolmatta vuotta putkeen. Tämänvuotinen Superstar Shakeup pidetään viikon kuluttua WrestleMania 35 -tapahtumasta.

Superstar Shakeup tarkoittaa sitä, että WWE vaihtaa joitakuita Raw-ohjelman painijoita SmackDown Liveen ja toisin päin. Lisäksi Raw’hon ja SmackDowniin voi tulla uusia painijoita NXT-ohjelmasta Superstar Shakeupin aikana.

Tämän vuoden Superstar Shakeup on erityisen mielenkiintoinen suomalaisten katsojien näkökulmasta sen vuoksi, että WWE järjestää SmackDown Live -ohjelman house show’n Helsingissä perjantaina 10. toukokuuta – eli noin kuukauden Superstar Shakeupin jälkeen.

WWE:n Helsingin-tapahtuman järjestetään yhteistyössä WWE:n ja Live Nation Finlandin kanssa. Live Nation Finland on tähän asti mainostanut, että Helsingissä nähdään muun muassa AJ StylesShinsuke NakamuraCharlotte Flair ja Samoa Joe, mutta Superstar Shakeup voi muuttaa tilanteen täysin. Jos esimerkiksi AJ Styles siirretään Superstar Shakeupin aikana Raw’hon, häntä ei tulla Helsingissä SmackDown Liven riveissä näkemään.

Live Nation Finland on myös mainostanut Facebookissa, että Helsingissä nähtäisiin AJ Stylesin ja Daniel Bryanin välinen ottelu sekä Asukan ja Becky Lynchin välinen ottelu. Nämä ottelut ovat vaarassa peruuntua, mikäli kyseiset ottelijat siirtyvät Superstar Shakeupissa eri ohjelmaan.

Toisaalta on syytä huomioida, että house show’n kortit vaihtuvat jatkuvasti. Tästä kielii myös painijournalisti Dave Meltzerin vastaus muuan suomalaisen Twitter-käyttäjän esittämään kysymykseen.

Huomionarvoista on myös se, että Meltzerin mukaan AJ Stylesin ja Shinsuke Nakamuran WWE-sopimukset ovat päättymässä alkuvuodesta. Tässä vaiheessa on epäselvää, ovatko Styles ja Nakamura WWE:n työntekijöitä silloin, kun WWE saapuu Suomeen.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

#PerjantainPromo - Macho Man Is Not Talking! (1995)

Next post

#MaanantainMatsi - Io Shirai vs. Shayna Baszler (2017)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *