#maanantainmatsiJuttusarjat

#MaanantainMatsi – Kings of Wrestling vs CM Punk & Seth Rollins (2012)

#MaanantainMatsi on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan ottelun YouTubesta.


Muistellaan hetki 2010-luvun alkua, aikaa jolloin WWE ei vielä kaapannut riveihinsä Kuumimpia Vapaita Agentteja puolivuosittain. Yhdysvaltojen ehdottomiin huippujoukkueisiin kuului Claudio Castagnolin ja Chris Heron muodostama kaksikko Kings of Wrestling. Kaksikko loisti niin joukkueena kuin yksilöinäkin missä trahansa he painivatkaan. Vuonna 2011 Castagnoli ja Hero tarttuivat WWE:n haaviin ja suuntasivat Floridaan.

Kaksikon tiet kuitenkin erkanivat FCW:n pitäessä uudelleennimetyt Antonio Cesaron ja Kassius Ohnon mieluiten yksilöotteluissa. Cesaro suuntasi jo 2012 alkukesästä Smackdowniin Ohnon pysyessä vielä Floridassa FCW:n muuttuessa NXT:ksi.

Elokuussa 2012 NXT nauhoitti jälleen kourallisen jaksoja Full Sailin opistolla. Nauhoitusten pääotteluksi oli luvattu todellinen herkkupala hallitsevan US-mestarin Cesaron ja hallitsevan WWE:n mestarin CM Punkin kohdatessa. Ottelu keskeytyi pian Ohnon hyökätessä Punkin kimppuun. NXT:n tuore mestari Seth Rollins tuli tasoittamaan puntit ja kuin Teddy Longin kynästä joukkueottelu oli valmis.

Tällä on kunnia olla Kings of Wrestlingin viimeinen joukkueottelu yhteenpaluun tuntuessa yhä epätodennäköisemmältä päivä päivältä. Tätä ottelua ei koskaan näytetty televisiossa, vaan se julkaistiin vasta vuoden 2017 ”Best Matches of NXT” -julkaisun Blu-Ray spesiaalina.

Kings of Wrestling vs CM Punk & Seth Rollins (WWE NXT 23.8.2012)

Semi Salmikannas

Semi Salmikannas

Ammattimainen tyhjäntoimittaja, jonka elämässä showpaini on roikkunut mukana sitkeän torakan lailla yli vuosikymmenen ajan. Toimii vakioäänenä Smarksiden ääniaalloilla ja onnistuu unohtamaan velvoitteensa kirjoitetun sisällön tuottajana. Kaikin puolin stereotyyppinen paininörtti, jonka naama kelpaa vain ja ainoastaan radioon.

Previous post

WWE-veikkaus 2018: Backlash

Next post

Arvio: Impact Wrestling - Redemption

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.