#maanantainmatsiJuttusarjat

#MaanantainMatsi – Super Smash Bros vs The Young Bucks (2014)

#MaanantainMatsi on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan ottelun YouTubesta.


Double or Nothing -tapahtuman yksi henkilökohtaisesti suurimpia hetkiä oli Best Friendsien ja Los Gueros del Cielon ottelun jälkeen nähty eeppinen paluu. Valojen sammumisen myötä kehään ilmestyivät Evil Uno sekä Stu Grayson, tuttavallisemmin Super Smash Bros, mutta nykyään Nintendon pyhää vihaa välttääkseen The Dark Order. Ja miten yleisö vastasi tähän uskomattomaan hetkeen?

”WHO ARE YA, WHO ARE YA, WHO ARE YA!”

No helvetti.

Uno ja Grayson  ovat pitkään olleet Kanadan kovin joukkue, joka muistetaan eritoten vierailuistaan Chikarassa, Ring of Honorissa sekä PWG:ssä, jossa kaksikko nappasi jopa joukkuemestaruudet sekä DDT4-turnauksen voiton. Nousukiidossa olleen joukkueen lento Yhdysvalloissa katkesi kuitenkin lähes seinään, kun duo joutui hakemaan työviisumia Yhdysvaltoihin. Kyseinen prosessi jämähti byrokratian hampaisiin seuraavaksi viideksi vuodeksi. Niinpä ura rajoittui Kanadaan sekä satunnaisiin keikkoihin Euroopassa.

SSB:n uran kuuluisimmat ottelut on nähty keitäs muitakaan kuin Young Buckseja vastaan. Joukkueet ovat kohdanneet Chikarassa, Ring of Honorissa, PWG:ssä ja Kanadassa, aina yleisön räjäyttävin tuloksin. Koska internetistä puuttuu se eeppinen tikapuuottelu Bucksien, SSB:n ja Future Shockin (muun Adam Cole ja Kyle O’Reilly) välillä (kohokohdat näet kyllä YouTubesta), niin joudutte tyytymään tässä #MaanantainMatsissa joukkueiden kohtaamiseen hyytävässä Kanadan Smash Wrestlingissä vuonna 2014. Opiskelkaa ja olkaa valmiita Dark Orderin maailmanvalloitukseen AEW:n riveissä.


Super Smash Bros. vs The Young Bucks (SMASH Super Showdown II, 17.8.2014)

Semi Salmikannas

Semi Salmikannas

Ammattimainen tyhjäntoimittaja, jonka elämässä showpaini on roikkunut mukana sitkeän torakan lailla yli vuosikymmenen ajan. Toimii vakioäänenä Smarksiden ääniaalloilla ja onnistuu unohtamaan velvoitteensa kirjoitetun sisällön tuottajana. Kaikin puolin stereotyyppinen paininörtti, jonka naama kelpaa vain ja ainoastaan radioon.

Previous post

Jälkipyykkinaru #44: FCF Wrestling Sideways-festareilla (7.-8.6.2019)

Next post

Ennakko: NJPW G1 Climax 29 (A-lohko)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *