#maanantainmatsiMLW

#MaanantainMatsi – Dynasty vs. Hart Foundation (2019)

Olen erityisesti tämän vuoden aikana ottanut askeleita tutun ja turvallisen WWE-kuplan ulkopuolelle. On tullut tutustuttua moniin uusiin promootioihin, joista erityisesti olen tykästynyt Major League Wrestlingiin. MLW:n viikottaislähetys Fusion on mukavan kompakti noin tunnin paketti, joka mikä tärkeintä, tulee ilmaisena ja laillisena Youtubeen maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaan.

Uusia promootioita tutkiessa on toki vastaan tullut monia uusia painijoita. Näistä yhtenä kirkkaimista ja todella korkealle omalle suosikkilistalle yltää Maxwell Jacob Friedman eli kavereiden kesken MJF. Mies on ollut MLW:n vakiokalustoa koko firman nykyisen keston ajan, eikä syyttä. Kehätaidoissa MJF ei yllä kaikista kirkkaimpaan kärkeen, mutta hänen hahmotyöskentelynsä on aivan mahtavaa seurattavaa. Hahmo on suhteellisen perinteinen ”Olen parempi kuin te muut” -heel, mutta miehen mikkitaidot saavat hahmon loistamaan. Tällä 23-vuotiaalla on vielä hohdokas ura edessään AEW:ssä.

MJF on ollut suurimman osan ajastaan MLW:ssä osana Dynasty -nimistä joukkuetta, jonka muut jäsenet ovat Alex Hammerstone ja Richard Holliday. Dynasty taas on feudannut jo todella pitkään Hart Foundationin, eli Teddy Hartin, Davey Boy Smith Jr:n, ja Brian Pillman Jr:n muodostaman joukkueen kanssa. Jopa siinä määrin, että feudi on käynyt todella puuduttavaksi. Tämä tikasmatsi sattui erityisen hyvään paikkaan feudia virkistävänä ruiskeena. Historiaan tämä matsi ei itseään kirjoita millään tasolla, mutta nautin tästä erityisesti siksi, että MJF tuo tässä mahtavasti mulkkuuttaan esille, esimerkiksi pakottamalla tyttöystävänsä Aria Blaken kiipeämään puolestaan tikkaille.


Dynasty vs. Hart Foundation(c) World Tag Team Championship Ladder Match (MLW Fusion 66, 16.7.2019)

Eetu Torikka

Eetu Torikka

Painifani vuodesta 2009. Erityisesti amerikan pienempien promootioiden suurkuluttaja. Sydän lämpenee makeille volteille ja stiffeille chopeille.

Previous post

Smarkside perkaa: WWE SmackDown (5.10.2019)

Next post

Jälkipyykkinaru #65: FCF Wrestling Show Live! (5.10.2019)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *