AEWUutiset

All Elite Wrestlingin elokuinen All Out -tapahtuma myi loppuun 15 minuutissa – Kysyntä suurempi kuin millään WrestleManialla historiassa

Tänä vuonna perustettu amerikkalaispromootio All Elite Wrestling jatkaa häikäisevää nousuaan. Promootion seuraavan maksulähetyksen, All Outin, liput tulivat myyntiin eilen iltaseitsemältä Suomen aikaa ja myytiin Wrestling Observerin mukaan loppuun 15 minuutissa.

All Out järjestetään samalla areenalla kuin viime syksyn All In -tapahtuma eli Chicagon Sears Centrellä. All In oli itsenäinen tapahtuma, jonka promoottoreina toimivat nykyiset All Elite Wrestlingin varatoimitusjohtajat Cody Rhodes ja The Young Bucks. All In myytiin loppuun puolessa tunnissa, ja yleisössä oli 11 263 katsojaa.

All Out -tapahtumaan on vahvistettu tähän mennessä vasta kaksi ottelua: Jon Moxley (WWE:stä tuttu Dean Ambrose) vastaan Kenny Omega sekä Hangman Page vastaan Chris Jericho. Page ja Jericho ottelevat All Elite Wrestlingin mestaruudesta.

Wrestling Observer -lehden Dave Meltzer kirjoittaa, että All Out olisi hänen arvionsa mukaan voinut myydä runsaasti enemmän pääsylippuja.

– Lipunmyynnissä oli jonossa kaikkiaan 72 500 ihmistä ensimmäisen puolen tunnin aikana, mutta on syytä huomioida, että osa todennäköisesti kirjautui useaan otteeseen ja että joukossa oli myös ihmisiä, jotka eivät aikoneet ostaa lippua. Toisaalta keskimääräinen ostaja osti todennäköisesti kolme pääsylippua yhdellä kertaa, ja kun ottaa kaikki tekijät huomioon, ensimmäisen puolituntisen aikana olisi laskelmieni mukaan voinut myydä yli 130 000 pääsylippua, Meltzer arvioi.

Meltzer lisää, että kyseinen lukema on käsittämätön ja kielii paljon AEW:n suosiosta.

– Kysyntä ensimmäisen puolen tunnin aikana oli korkeampi kuin millään WrestleManialla ja ymmärtääkseni korkeampi kuin ylipäätään millään showpainitapahtumalla aikojen saatossa, Meltzer kirjoittaa.

All Elite Wrestlingin on myös määrä ilmestyä TNT-kanavalle televisioon lähitulevaisuudessa. Uskomus on, että luvassa on viikoittainen suora lähetys, jonka kesto on kaksi tuntia.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Kaikesta päätellen Juventud Guerrera ja Black Terry ymmärsivät, että jotain on vialla, joten mitä ihmettä oikein tapahtui?

Next post

Viisi pointtia: HOH/Impact Wrestling: A Night You Can't Mist (8.6.2019)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *