AEWUutiset

Jon Moxley on siirtynyt All Elite Wrestlingiin – teki debyyttinsä viime yön maksulähetyksessä

All Elite Wrestling on solminut monivuotisen sopimuksen Jon Moxleyn (oikealta nimeltään Jonathan Good) kanssa, kertoo 411Mania.

Good, 33, tunnetaan parhaiten kehänimestään Dean Ambrose, jota hän käytti WWE:ssä vuosina 2011–2019. Ambrose oli The Shield -ryhmän jäsen ja voitti WWE:ssä useita mestaruuksia, mukaan lukien WWE:n päämestaruuden.

Moxley teki debyyttinsä All Elite Wrestlingissä viime yön Double or Nothing -maksulähetyksen lopussa hyökkäämällä sekä Kenny Omegan että Chris Jerichon kimppuun. Oletettavaa on, että Moxleyn ensimmäinen iso juonikuvio on Omegaa vastaan.

All Elite Wrestling on ilmoittanut, että Moxleyn sopimus on kokopäiväinen ja kestää useamman vuoden. Moxleyn on määrä otella ensimmäinen ottelunsa All Elite Wrestlingissä kesäkuun 29. päivä AEW Fyter Fest -tapahtumassa. Toistaiseksi on epäselvää, julkaistaanko tai lähetetäänkö Fyter Fest -tapahtumaa verkossa.

Good, joka otteli ennen WWE-uraansa muun muassa Combat Zone Wrestlingissä ja Dragon Gate USA:ssa, lähti WWE:stä huhtikuussa. WWE oli tarjonnut Goodille uutta ja parempaa sopimusta, mutta Good oli kieltäytynyt tarjouksesta, koska oli turhautunut Dean Ambrose -hahmoonsa.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Viisi pointtia: MA/FCF Wrestling Omega (25.5.2019)

Next post

Viisi pointtia: AEW Double or Nothing (25.5.2019)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *