AEWKommenttiUutiset

Matt Hardy ja Brodie Lee siirtyivät All Elite Wrestlingiin – Dynamite jatkuu koronaviruksesta huolimatta

Entiset WWE-painijat Matt Hardy ja Brodie Lee eli Luke Harper tekivät debyyttinsä All Elite Wrestlingissä keskiviikon Dynamite-jaksossa.

Brodie Lee tuli ruutuun ensin ja paljasti olevansa Dark Order -ryhmän johtaja, niin sanottu The Exalted One.

Matt Hardy debytoi aivan jakson lopussa. Hardy liittyi The Eliten puolelle ja tulee ottelemaan AEW:n ensimmäisessä WarGames-ottelussa, joka järjestetään näillä näkymin seuraavassa Dynamite-jaksossa.

WarGames-ottelussa The Elite eli Adam Page, Cody, Kenny Omega ja Matt Jackson ottelevat Matt Hardyn kanssa Chris Jerichon johtamaa Inner Circleä eli Jerichoa, Jake Hageria, Sammy Guevaraa, Santanaa ja Ortizia vastaan.

Matt Hardy ja Brodie Lee ovat hyviä lisäyksiä AEW:n rosteriin. Painijat ovat tuttuja suurelle yleisölle ja painivat rakkaudesta lajiin. Kumpikin oli kritisoinut Vince McMahonin johtamaa WWE:tä siitä, etteivät he saaneet toteuttaa itseään haluamallaan tavalla maailman suurimmassa showpainiorganisaatiossa.

Nyt molemmilla on taatusti rutkasti motivaatiota näyttää, mihin he kykenevät ja mitä he tahtovat kehässä tehdä.

Nähtäväksi tosin jää, toteutuuko ensi viikon Dynamite ollenkaan koronaviruspandemian takia. Jakso, joka on nimeltään Blood and Guts, oli alun perin määrä järjestää NHL-joukkue New Jersey Devilsin kotiareenalla eli Prudential Centerissä Newarkissa, New Jerseyssä, mutta tapahtuma siirrettiin pois sieltä kiitos koronavirustilanteen.

Tämän viikon Dynamite-jaksossa painijat ja selostajat välttivät puhumasta ”ensi viikon Dynamitesta”, koska koronavirustilanne elää jatkuvasti, eikä AEW voi olla varma, pystytäänkö Dynamite järjestämään ensi viikolla edes ilman yleisöä.

Myös WWE on reagoinut koronaviruspandemian aiheuttamaan epävarmuuteen. Torstaina nettiin levisi tietoa, että WWE aikoo nauhoittaa kaiken WrestleManiaa edeltävän Raw’n ja SmackDownin materiaalin purkkiin lähiaikoina. Saattaa myös olla, että itse WrestleMania koostuu ainoastaan nauhoitetusta materiaalista, vaikka WrestleMania on aina ennen ollut suora lähetys.

WWE:n Raw’n ja SmackDownin tapa tuottaa showpainia ilman yleisöä poikkesi AEW:n Dynamitesta siten, että WWE:n ohjelmissa jaksot todella lähetettiin ilman yleisöä. AEW:n Dynamitessa monet painijat ja muu henkilökunta muodosti pienen yleisön, joka piti meteliä otteluiden aikana.

AEW:n tapa on siinä mielessä kyseenalainen, että Yhdysvalloissa – kuten Suomessakin – kehotetaan välttämään yli 10 henkilön kokoontumisia koronaviruspandemian aikana. Dynamitessa kehäalueella oli pahimmillaan reilusti yli kymmenen henkilöä, joista yksi painijalegenda Jake ”The Snake” Roberts, 64.

Roberts on kärsinyt viime vuosina useista terveysongelmista, kuten muun muassa molemminpuolisesta keuhkokuumeesta. Roberts on myös paininut rankoissa ongelmissa alkoholin ja muiden päihteiden kanssa.

Sopii kysyä, onko Robertsin esiintyminen vastuullista tällaisena aikana. Yhtä vastuutonta on toki se, että WWE Raw’ssa selostajana toimi 70-vuotias Jerry ”The King” Lawler, jolla on tunnetusti ollut hengenvaarallisia sydänvaivoja.

Wrestling Observer -lehden Bryan Alvarezin mukaan kaikille AEW:n esiintyjille tehtiin jonkinmoinen terveystarkastus ennen Dynamitea, mutta koronavirustestiä heille ei tehty. Jerry Lawlerin mukaan WWE:ssä taas kaikilta esiintyjiltä mitataan kuume ennen kuin he menevät Performance Centeriin, jossa WWE kuvaa tällä hetkellä tapahtumiaan.

AEW:n päättäjien mukaan Blood and Guts -ottelu on syytä toteuttaa niin pian kuin mahdollista, jotta fanit saavat tyydyttävän lopun juonikuviolle, jota ovat seuranneet pitkään. Näin kertoo PWInsider.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

WrestleMania 36 muuttui jälleen – tapahtuma kestää kaksi päivää ja kuvattaneen useassa eri paikassa

Next post

WWE nauhoittaa WrestleMania 36 -tapahtuman etukäteen – AEW siirtää Blood and Gutsin

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *