STHLM WrestlingUutiset

StarBuck säilytti Pohjoismaiden mestaruuden – kohtaa seuraavaksi ruotsalaisen The Beastin?

Suomipainin isähahmo ”The Rebel” StarBuck on nyt Pohjoismaiden kiistaton mestari. StarBuck päihitti ruotsalaisen haastajansa Timmy Forcen eilisessä STHLM Wrestlingin tapahtumassa Tukholmassa.

Ottelun jälkeen kehään nousi toinen ruotsalainen, Suomessakin vuonna 2015 paininut The Beast. Beast oli aikaisemmin illalla puolustanut Ruotsin-mestaruuttaan onnistuneesti J.O. Hansenia ja Ken Malmsteenia vastaan.

Vaikuttaa siltä, että Ruotsin-mestari Beast tahtoo voittaa myös Pohjoismaiden mestaruuden nimiinsä, mutta StarBuck ei varmasti aio luopua tittelistään taistelutta.

Erityisen mielenkiintoisen tilanteesta tekee se, että StarBuck on Beastin entinen kouluttaja. Kaksikon oli myös määrä kohdata toisensa FCF Wrestlingin tapahtumassa Lahdessa 9. lokakuuta 2015, mutta Beast ei koskaan saapunut tapahtumaan – eikä sen koommin Suomeen painimaan.

Muissa otteluissa Suomen-mestari Juhana ”King Kong” Karhula päihitti Salomon Stridin, ruotsalainen Steinbolt voitti maanmiehensä Harley Ragen, Team West voitti Team Brexitin, Emeritus ja Kira päihittivät Michael Fynnen ja Sixtin sekä norjalainen Adrian Storm voitti venäläisen Yurin.

Adrian Stormin vastustajan piti alun perin olla Suomen Valentine, mutta Valentine ei kyennyt ottelemaan tapahtumassa.

Toimittajamme Ville oli seuraamassa tapahtumaa paikan päällä ja tulee kirjoittamaan tapahtumasta reportaasin.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

WWE-veikkaus 2017: Great Balls of Fire

Next post

Smarkin sävel – 7/2017

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *