Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2022: AEW Double Or Nothing

Kesä on niin lähellä, että sen voi lähes haistaa. Mutta ennen kuin suvivirret lauletaan ja nuorille ylioppilaille lahjoitetaan hassut vappuhatut, niin pääsemme nauttimaan AEW:n Double or Nothing -tapahtumasta. Isoimmat valttikortit ovat varmasti Owen Hartin perintöä vaalivat turnausfinaalit, sekopäinen anarkiaa areenassa mähinä, MJF:n ja Wardlow’n dramaattinen taisto Wardlow’n vapaudesta, sekä tietenkin Adam Pagen ja CM Punkin kohtaaminen AEW:n maailmanmestaruudesta. Ja kuka voisikaan unohtaa Hookhausenin yhteisen taipaleen ensimmäisen yhteisen ottelun!

WrestleManian takaisku oli jälleen suhteellisen tasainen. Pisteitä nähtiin niin ikään 12 ja 31 väliltä ja keskimäärin ihmiset saivat noin 23 pistettä. Mikään kysymyskään ei ollut juurikaan liian vaikea – esimerkiksi Cody Rhodes vs. Seth Rollinsissa jopa yksi henkilö arvasi väärin.

Pistepörssin kärjessä on jälleen De 152 pisteellä. Senasentteri seuraa 148 pisteellä ja Villezka on kolmantena 139 pisteellä. 125 pisteen rajapyykin on ohittaneet myös Alert, Prinssi, Jax Teller, Wachohook ja Bernando92.

Pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa AEW Double or Nothing (29.5.2022)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

WWE- & AEW-veikkaus 2022: WWE WrestleMania Backlash

Next post

Eläköön Humpuuki! #45: Sasha Banks ja Naomi kävelevät ulos ennen WWE Raw -lähetystä, Kota Ibushi sekoaa Twitterissä, Ric Flairin viimeinen ottelu

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *