UutisetWWE

WWE Studios laajentaa toimintaansa – luvassa televisiosarjoja ja animaatioita

WWE:n elokuvastudio WWE Studios laajentaa televisio- ja digisisältöön, kertoo WWE tiedotteessaan. Luvassa on paitsi käsikirjoitettua myös käsikirjoittamatonta sisältöä sekä koko perheen ohjelmia ja animaatioita.

– Keskeisimmät ohjelmamme Monday Night Raw ja SmackDown LIVE eivät riitä tyydyttämään fanejamme, joten nyt on otollinen aika viedä WWE-brändiä uuteen genreen ja eri alustoille, sanoo WWE:n toimitusjohtaja Vince McMahon.

WWE Studiosin johdossa jatkaa Michael Luisi, jonka mukaan yhtiö jatkaa innoissaan uusien yhteistyökumppaneiden etsimistä.

– Luomme mahdollisuuksia käyttää WWE:n kykyjä uusilla ja jännittävillä tavoilla, Luisi sanoo.

Vielä ei ole tiedossa, minkälaisia WWE Studiosin uudet sisällöt tulevat olemaan tai lisätäänkö uusia ohjelmia WWE:n suoratoistopalvelu WWE Networkiin. On kuitenkin huhuttu, että kehitteillä olisi The It Couple -niminen tosi-tv-sarja, joka keskittyisi The Miziin ja hänen vaimoonsa Maryseen. Toinen huhuttu ohjelma on WWE Tough Enough -kilpailun tyylinen sarja, jossa etsitään seuraavaa naispuolista WWE-tähteä. Ohjelman ideana olisi se, että kilpailijat matkustaisivat WWE-tähtien mukana viikosta toiseen ja osallistuisivat jonkinlaisiin viikoittaisiin kilpailuihin.

Se kuitenkin tiedetään varmasti, että ensi vuonna ensi-iltansa saa WWE-legenda André the Giantista kertova dokumentti. WWE tekee kyseisen dokumentin yhteistyössä kaapelitelevisioverkko HBO:n kanssa.

WWE Studios, joka perustettiin vuonna 2002, on julkaissut tähän mennessä 52 elokuvaa. Valkokankaalla on nähty useita WWE-kasvoja, kuten John CenaKane, Triple H, ”Stone Cold” Steve Austin ja tietenkin The Rock. Jotkin WWE Studiosin julkaisemat elokuvat ovat pyörineet myös Suomen ilmaistelevisiossa.

Lähteet: 411ManiaWWE.com.

Lisää...
Eetu Lehtinen

Eetu Lehtinen

Päivisin paikallislehden toimittaja, öisin oman elämänsä Vince Russo. Taskusta löytyvät myös äidinkielen ja kirjallisuuden opettajan paperit. Kaikkiruokainen painifani, joka rakastaa draamaa ja suuria tunteita mutta eritoten kultaista 80-lukua.

Previous post

Ennakko: Talvisota XII 2.12.2017

Next post

Legendaarinen WWE-säveltäjä Jim Johnston lähtenyt WWE:stä – sopimusta ei jatkettu?

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.