UutisetWWE

WWE Studios laajentaa toimintaansa – luvassa televisiosarjoja ja animaatioita

WWE:n elokuvastudio WWE Studios laajentaa televisio- ja digisisältöön, kertoo WWE tiedotteessaan. Luvassa on paitsi käsikirjoitettua myös käsikirjoittamatonta sisältöä sekä koko perheen ohjelmia ja animaatioita.

– Keskeisimmät ohjelmamme Monday Night Raw ja SmackDown LIVE eivät riitä tyydyttämään fanejamme, joten nyt on otollinen aika viedä WWE-brändiä uuteen genreen ja eri alustoille, sanoo WWE:n toimitusjohtaja Vince McMahon.

WWE Studiosin johdossa jatkaa Michael Luisi, jonka mukaan yhtiö jatkaa innoissaan uusien yhteistyökumppaneiden etsimistä.

– Luomme mahdollisuuksia käyttää WWE:n kykyjä uusilla ja jännittävillä tavoilla, Luisi sanoo.

Vielä ei ole tiedossa, minkälaisia WWE Studiosin uudet sisällöt tulevat olemaan tai lisätäänkö uusia ohjelmia WWE:n suoratoistopalvelu WWE Networkiin. On kuitenkin huhuttu, että kehitteillä olisi The It Couple -niminen tosi-tv-sarja, joka keskittyisi The Miziin ja hänen vaimoonsa Maryseen. Toinen huhuttu ohjelma on WWE Tough Enough -kilpailun tyylinen sarja, jossa etsitään seuraavaa naispuolista WWE-tähteä. Ohjelman ideana olisi se, että kilpailijat matkustaisivat WWE-tähtien mukana viikosta toiseen ja osallistuisivat jonkinlaisiin viikoittaisiin kilpailuihin.

Se kuitenkin tiedetään varmasti, että ensi vuonna ensi-iltansa saa WWE-legenda André the Giantista kertova dokumentti. WWE tekee kyseisen dokumentin yhteistyössä kaapelitelevisioverkko HBO:n kanssa.

WWE Studios, joka perustettiin vuonna 2002, on julkaissut tähän mennessä 52 elokuvaa. Valkokankaalla on nähty useita WWE-kasvoja, kuten John CenaKane, Triple H, ”Stone Cold” Steve Austin ja tietenkin The Rock. Jotkin WWE Studiosin julkaisemat elokuvat ovat pyörineet myös Suomen ilmaistelevisiossa.

Lähteet: 411ManiaWWE.com.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Ennakko: Talvisota XII 2.12.2017

Next post

Legendaarinen WWE-säveltäjä Jim Johnston lähtenyt WWE:stä – sopimusta ei jatkettu?

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *