#maanantainmatsiImpact WrestlingJuttusarjatTNA

#MaanantainMatsi: Generation Me vs. Bad Influence (2013)

#MaanantainMatsi on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan ottelun YouTubesta.


Bad Influencen jäsenet Christopher Daniels ja Frankie Kazarian tekivät pitkän uran TNA:n riveissä voittaen monia mestaruuksia niin yksilöinä kuin joukkueenakin. Yhdessä he kantoivat TNA:n joukkuemestaruutta kahteen otteeseen vuonna 2012. X-divisioonaa korkeammalle kumpikaan ei kuitenkaan noussut, vaikka varsinkin Danielsilla siihen aikoinaan paukkuja olikin. Daniels ja Kazarian jatkoivat TNA:n parissa vuoteen 2014 saakka, kunnes poistuivat omia aikojaan Ring of Honoriin, jossa joukkue kantoi nimeä The Addiction. Myöhemmin kolmanneksi pyöräksi tiimiin liittyi Scorpio Sky, ja tämä kolmikko tunnetaan tietysti SoCal Uncensoredina eli SCU:na.

Generation Me eli Max ja Jeremy Buckin muodostama veljestandemi oli TNA:n vakiokalustoa vuodet 2009–2011 toimien lähinnä täytteenä alakortissa. Kultaa siltä reissulta ei matkaan tarttunut, ja varmaan siksi kunnianhimoiset veljekset lähtivätkin omille teilleen ja palasivat indyihin. Vuonna 2013 he kuitenkin tekivät kolme ottelua kestäneen paluukierroksen TNA:n riveihin, ja tämän kiertueen viimeinen ottelu oli tikapuuottelu aiemmin mainittua Bad Influencea vastaan. Nämä kaksi joukkuetta eivät olleet kertaakaan aiemmin kohdanneet kertaakaan, vaikka myöhemmin kohtaamisia tulisi vielä lisää. Myöhemmin vuonna 2013 Generation Me, eli tutummin Matt ja Nick Jackson eli The Young Bucks, lähtivät Japaniin ja loppu onkin showpainihistoriaa.

Miksi tämä ottelu sitten pitäisi nähdä? Siksi, että tämä on samalla ensimmäinen että viimeinen ottelu ja myös siksi, että kuuden vuoden takainen historia yhdistyy kiehtovalla tavalla nykyhetkeen, sillä kaikki nämä neljä vaikuttavat tätä nykyä All Elite Wrestlingissä. Kolmas syy on se, että hyvää korkealentoista painia ei voi koskaan katsoa liikaa.


Generation Me vs. Bad Influence (TNA One Night Only: Hardcore Justice 2, 19.3.2013)

Lauri Makkonen

Lauri Makkonen

Vuonna 2005 lajin pariin tiensä löytänyt kainuulainen. Painissa suuret tunteet ja isot käänteet ovat lajin suola. Painin ulkopuolelta sydäntä lähellä ovat vanhat videopelit, Aku Ankat sekä 80-luku.

Previous post

Eläköön humpuuki! #11 – WWE WrestleMania 35 ja ROH & NJPW G1 Supercard -spekulaatiot

Next post

Jälkipyykkinaru #27: ROH 17th Anniversary

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *