#maanantainmatsiJuttusarjat

#MaanantainMatsi – Kazuchika Okada vs Tetsuya Naito (2007)

#MaanantainMatsi on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan ottelun YouTubesta.


Kazuchika Okada ja Tetsuya Naito kohtaavat 4.1 Wrestle Kingdom 12 -tapahtuman pääottelussa. Pelissä on Okadan ennätyspitkän IWGP Heavyweight -mestaruuskauden lisäksi symbolinen status New Japanin johtotähtenä.

 

Kymmenen vuotta aiemmin molemmat miehet pukeutuivat vielä perinteisesti mustiin, yksinkertaisiin painiasuihin. Naito oli saanut painikoulutuksensa New Japanin dojosta, mutta Okada oli ulkopuolinen saadessaan ensimmäisen painikoulutuksensa Ultimo Dragonin Toryomon -dojosta. Okada kuitenkin liittyi New Japanin riveihin vuonna 2007 ja suuntasi New Japanin dojoon tiukkaan koulintaan.

 

Saman vuoden elokuussa koitti Okadan lyhyen uran ehkä merkittävin hetki, debyytti New Japanin riveissä legendaarisessa Korakuen Hallissa. Vastassa oli vuoden kokeneempi Naito. Molemmat olivat aloittaessaan vielä juniori-painoluokkaa, mutta siirtyisivät raskaaseen sarjaan palatessaan oppimismatkoiltaan Yhdysvalloista.

 

Toistaako historia itseään Tokyo Domessa?

Kazuchika Okada vs Tetsuya Naito (NJPW – 27.8.2007)

Lisää...
Semi Salmikannas

Semi Salmikannas

Ammattimainen tyhjäntoimittaja. Ähisee myös Smarksiden ääniaalloilla. Viettää myös aivan liikaa aikaa painimaailman päättymättömän uutisvirran parissa. Valmiina avautumaan brittipainin tilasta kaikille kiinnostuneille.

Previous post

PWG Battle of Los Angeles 2017 - Parhaat Palat

Next post

#MaanantainMatsi - Super Liger vs Koji Kanemoto (1997)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.