#maanantainmatsiJuttusarjat

#MaanantainMatsi – Shin M2K (Masaaki Mochizuki & Dragon Kid & Kenichiro Arai) vs Crazy Max (CIMA & SUWA & Don Fujii) vs Do Fixer (Magnum TOKYO & Susumu Yokosuka & Genki Horiguchi) vs Italian Connection (Milano Collection A.T. & YOSSINO & Kondotti Shuji) (2003)

#MaanantainMatsi on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan ottelun YouTubesta tai vastaavasta videopalvelusta.


Dragongate on tullut tunnetuksi erityisesti monen hengen joukkueotteluistaan, jossa ukkoa liitää kehän halki hengästyttävällä tahdilla. Eikä ihmekään, sillä tavaramerkiksi muodostunut neljän Trios-joukkueen samanaikainen kohtaaminen on nimen omaan Toryumonissa (eli Dragongaten edeltäjäpromootiossa) popularisoitu ottelumuoto.

Toryumonin historia oli pitkälti rakentunut tallien vihanpidon ympärille. Kolmen Trios-joukkueen kohtaamiset olivat jo olleet arkipäivää Toryumonin kotijoukkueen, Crazy Maxin ja M2K:n iskiessä yhteen kerta toisensa jälkeen. Kehässä oli kuitenkin vielä yhden nurkan verran tilaa.

Neljännen joukkueen lisäämistä piti kuitenkin odottaa aina vuoteen 2003 asti, jolloin Toryumonissa oli saatu kasaan neljä eri tallia. CIMAn johtama Crazy Max oli ollut kasassa jo ennen Toryumonin Japanin siiven syntymää vuonna 1999 ja oli heel-tempuistaan huolimatta yleisön suursuosiossa. Kaksi muuta promootion alkuvuosien tähteä, Masaaki Mochizuki ja Magnum TOKYO olivat myös muodostaneet omat tallinsa. Tuorein lisäys promootion ykköstykkien joukkoon oli magneettisen karismaattinen Milano Collection A.T, joka oli koonnut muista T2P-koulutusluokan kasvateista kasaan italialaisen liittouman, vaikkakin ilman yhtään italialaista painijaa.

Neljän päätähden rinnalla oleva kahdeksikko ei hirveästi kalpene. CIMA, Don Fujii ja SUWA muodostivat timantinkovan kolmikon, Dragon Kid oli promootion maskottina ja lenturina vailla vertaa ja Susumu, Arai ja Horiguchi tarjosivat timanttisen tukirangan. YOSSINO ja Kondotti Shuji saattoivat olla vielä uriensa alkutaipaleella, mutta tulevat Masato Yoshino ja Shuji Kondo pääsivät väläyttämään, miksi kumpikin nousisi tulevaisuudessa mestareiksi.

Ensimmäinen 4-Way Trios asetti riman korkealle ja tätä ottelua muistellaan edelleen lämmöllä yhtenä Toryumonin historian parhaista otteluista.

Shin M2K (Masaaki Mochizuki & Dragon Kid & Kenichiro Arai) vs Crazy Max (CIMA & SUWA & Don Fujii) vs Do Fixer (Magnum TOKYO & Susumu Yokosuka & Genki Horiguchi) vs Italian Connection (Milano Collection A.T. & YOSSINO & Kondotti Shuji) (Toryumon Japan Verano Peligroso II 2003 Day 16, 30.8.2003)

Semi Salmikannas

Semi Salmikannas

Ammattimainen tyhjäntoimittaja, jonka elämässä showpaini on roikkunut mukana sitkeän torakan lailla yli vuosikymmenen ajan. Toimii vakioäänenä Smarksiden ääniaalloilla ja onnistuu unohtamaan velvoitteensa kirjoitetun sisällön tuottajana. Kaikin puolin stereotyyppinen paininörtti, jonka naama kelpaa vain ja ainoastaan radioon.

Previous post

#MaanantainMatsi – Atlantis vs Villano III (2000)

Next post

Eläköön Humpuuki! #60: WrestleMania-viikonloppu ennakossa, WWE/Grant-päivitykset, ensimmäiset Stardom-loikkaukset

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *