SuomipainiTiedotteet

Tiedote: Smarkside järjestää lokakuussa saunaillan Helsingissä heti FCF Wrestlingin tapahtuman jälkeen

Uskallatko sinä osallistua Enska Lehtisen SYYSLOMAAN™ – eli syksyn sairaalloisimpaan saunailtaan?

Jos et, saat katua päätöstäsi keinutuolissasi, sillä tällaisia iltoja on vain kerran elämässä!


Smarkside järjestää showpainiaiheisen saunaillan Helsingin Pasilassa 5. lokakuuta 2019 kello 21–01. Saunaillassa on mahdollisuus pelata biljardia, heittää tikkaa, katsella 7. kerroksen kattoterassin maisemia ja tietysti saunoa tilavassa saunassa.

Saunan hintaan kuuluu myös oma baarimikko, jonka tehtävänä on juottaa smarkkeja läpi illan. Tila on siis anniskelualue, mikä tarkoittaa sitä, ettei sinne saa tuoda omia juomiaan.

Lisäksi saunaillassa on luvassa Enska Lehtisen sekopäinen tietokilpailu, Punavuoren Puroresuprofessorin kyseenalainen mysteerinäytös ja jo Enska Lehtisen KESÄLOMASTA™  tuttu promokilpailu, jonka voittajalle on luvassa hirviömäinen yllätyspalkinto.

Koska syksy on synkkää ja myrskyistä aikaa, saunaillan teemana toimii kauhu. Illan aikana tutustutaan siis kauhun historiaan showpainissa, joten ole oman elämäsi Hulk Hogan, kävele suoraan Dungeon of Doomin kylmään tyrmään ja rukoile, ettei Yeti marssi saunaan sisään.

Eikä saunaillan ajankohta ole sattumalta 5. lokakuuta, sillä FCF Wrestling järjestää aiemmin samana iltana Wrestling Show Live -tapahtuman Helsingin keskustassa. Tuo tapahtuma päättyy noin kello 20, eli saunailta alkaa laskelmoidusti heti FCF:n jälkeen.

Nyt on siis tuhannen taalan paikka lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla.


Enska Lehtisen SYYSLOMA™ Helsingissä (Esterinportti 2) lauantaina 5. lokakuuta 2019 kello 21–01. Saunatilan vuokra on 300 euroa. Pääsymaksu määrittyy osallistujamäärän perusteella. Mitä useampi saunailtaan osallistuu, sitä edullisemmaksi pääsymaksu muuttuu. Saunatilan kapasiteetti on 50 henkilöä. Ilmoita osallistumisestasi viimeistään 15. elokuuta joko Facebookin tapahtumasivulla (joka näkyy vain Smarkside Wrestling Talk -ryhmän jäsenille) tai sähköpostitse osoitteeseen info@smarkside.com. Muista myös liittyä Smarksiden Discord-serverille ja osallistua keskusteluun #miitti-kanavalla. Saunaillan ikäraja on 18 vuotta.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Ennakko: FCF Wrestling Show Live! 3.8.2019

Next post

MÄHINÄCAST #1

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *