Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2022: AEW Full Gear

Saudi-Shown jäljiltä siirrymmekin sitten vuoden viimeiseen AEW-tapahtumaan. Edellisen AEW-PPV:n jälkijunassa meni painimaailma hetkeksi sen verran sekaisin, että jopa vähän harmittaa, että tämä Full Gearin kortti näyttää jotenkin liiankin turvalliselle. Missä on Backstage Brawl CM Punkin ja Kenny Omegan välillä? Edes Kennel From Hell? First Bite Match? Tämä olisi varmasti tuonut paljon virtaa ehkä hieman kulahtaneeseen tuotteeseen. Tai ehkä Tony haluaa nyt rauhoitettuaan tilanteen luoda pöhinää ihan itse tuotteella, eikä oikean elämän sekoiluilla. Mälsää. Onneksi sentään mielenkiintoa voi nostattaa veikkaamalla ja näin hupsulle päälle sattuessani päätinkin lisätä kaikkien aikojen jokerin. Siitä lisää veikkauskupongissa.

Viimeiseen AEW-tapahtumaan AEW-puolella johtoa pitää Jax Teller 115 pisteellä, kun toisena taas on De 114 pisteellä. Senasentteri taas on kolmantena 111 pisteellä, mutta oikeastaan kuka tahansa, joka on 34 pisteen päässä johtosijoista voi saada sen kunnian nousta huippu-AEW-veikkaajan titteliin. Yhteispisteissä on kärjessä lähestulkoon yhtä tuttuja nimiä. De johtaa 390 pisteellä, Senasentteri on kolmantena 379 pisteellä ja Jax Teller neljäntenä 368 pisteellä. Seassa on toki muuan Villezka, joka on ennenkin veikannut erittäin onnistuneesti (mm. entinen veikkausvoittaja) ja hänen 382 pistettä pitää hänet toisella sijalla. Ehkä nyt on hänenkin aika näyttää, että myös hän osaa arvata AEW:n tapahtumien kulun suhteellisen hyvällä onnistumisprosentilla.

Pistepörssin löydät täältä

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa AEW Full Gear (19.11.2022)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

WWE- & AEW-veikkaus 2022: WWE Crown Jewel

Next post

Jälkipyykkinaru #126: FCF Wrestling Show Live! (19.11.2022)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *