Veikkaus

WWE-veikkaus 2021: Elimination Chamber

Vuorossa helmikuun WWE:n erikoinen eli kammottavia tappokammioita ja vieläpä kaksin kappalein. Tällä kertaa molemmilla brändeillä on omat matsinsa, mutta naiset eivät näihin iloihin tällä kertaa pääse mukaan. Sen sijaan sellainen erikoisuus on, että Lacey Evans ilmoitti olevansa raskaana viimeisessä RAW:ssa ennen tapahtumaa, mutta hänen ja Asukan ottelu on kuitenkin vielä ilmoitettu korttiin. Saa nähdä, että miten WWE hoitaa tämän.

Kuten aiemmin on tullut mainittua, mutta mikä on mahdollisesti joiltain mennyt ohitse, niin tänä vuonna veikkauksessa on AEW mukana ja NXT ei. Kysely, missä utelin ihmisten kannatusta asialle, oli 10 puoltavaa kantaa ja 4 vastustajaa. Yhden vastustajan huoli oli, että kaikki eivät välttämättä seuraa AEW:ta. Totta! Mutta toisaalta eipä kaikki veikkaajat seuraa WWE:tä tai NXT:täkään. Itse olen katsonut ehkä 5 NXT-jaksoa viimeiseen kolmeen vuoteen ja silti pyöritin siitä veikkausta. Joka tapauksessa WWE tulee tätä veikkausta dominoimaan kuukausittaisilla tapahtumillaan, kun taas AEW:lla on ehkä 4 tai 5 suurempaa tapahtumaa.

Pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa Elimination Chamber (21.2.2021)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Jälkipyykkinaru #93: NOAH Destination 2021

Next post

Arvio: Progress Wrestling saapui vihdoin WWE Networkiin, mitä jäi käteen?

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *