SLAM Wrestling FinlandSuomipainiUutiset

Slamageddon siirretään lokakuulle – StarBuck: ”Pyrimme sinnittelemään loppumetreille saakka”

SLAM Wrestling Finlandin toukokuinen tapahtuma Slamageddon on siirretty. Tapahtuman uusi päivämäärä on 10. lokakuuta.

Slamageddon piti alun perin järjestää Apollo Live Clubissa Helsingissä 16. toukokuuta, kunnes koronaviruspandemia sekoitti pakan.

Suomen hallitus on asettanut useita rajoituksia koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi, eikä tapahtumajärjestäjillä ole tällä hetkellä varmuutta siitä, minkälaiseksi tilanne muodostuu.

Slamageddonin tapahtumapaikka pysyy silti samana, vaikka päivämäärä muuttuu.

SLAM Wrestling Finlandin perustaja Michael ”StarBuck” Majalahti kertoo Smarksidelle, ettei tapahtumaan ole ylipäätään tulossa suuria muutoksia uudesta ajankohdasta huolimatta.

– Hyvä uutinen on se, että yli 90 prosenttia alkuperäisestä talentista on jo varmistanut pääsevänsä Slamageddoniin myös lokakuussa. Ei siis tarvitse juurikaan muuttaa markkinointia, Majalahti sanoo.

Slamageddoniin oli mainostettu painijoita useasta eri maasta, kuten Isosta-Britanniasta, Venäjältä ja Yhdysvalloista. Helsingissä oli tarkoitus nähdä muun muassa WWE:stä tuttu MVP ja nykyinen AEW-painija Shanna.

Majalahti kertoo, että Slamageddonin toukokuisesta päivämäärästä pidettiin tiukasti kiinni, mutta lopulta tapahtuma piti siirtää.

– Apollo sanoi loppukädessä, että siirretään, kun ei tiedetä, milloin voidaan taas pitää julkisia tapahtumia, Majalahti kertaa.

– Slamageddon oli pakko järjestää uudelleen, koska markkinoilla on niin paljon epävarmuutta.

Slamageddonin uuden ajankohdan lisäksi SLAM Wrestling Finlandin kalenteria muutti se, että pääsiäisviikonlopuksi Helsingin messukeskukseen suunniteltu American Car Show siirrettiin kesäkuun alkuun.

SLAM Wrestling Finlandin on määrä järjestää American Car Show’n yhteydessä Americana SLAM! Wrestling Showcase -nimisiä tapahtumia 5.–7. kesäkuuta.

– Talenttilista tulee jossain määrin tämän [muutoksen] myötä muuttumaan. Tiedotamme uusista ottelijoista kevään mittaan, SLAM Wrestling Finlandin verkkosivuilla kerrotaan.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Patrik Mieto osallistuu taisteluun koronavirusta vastaan – ilmoitti olevansa valmis tekemään lähihoitajan töitä

Next post

Viisi pointtia: DDT Judgement 2020

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *