#maanantainmatsiJuttusarjat

#MaanantainMatsi – Bryan Danielson vs AJ Styles (2006)

#MaanantainMatsi on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan ottelun YouTubesta.


Huhtikuun kymmenentenä päivänä Daniel Bryan otteli ensimmäisen yksilöottelunsa kolmeen vuoteen. Vastassa oli mies, joka oli tietyllä tavalla ottanut Bryanin paikan WWE:n parhaimpana kehävelhona, AJ Styles. Ottelu käytiin Smackdownissa ja jäi ilman tyydyttävää ratkaisua Shinsuke Nakamuran puututtua ottelun kulkuun, mutta taika oli silti tallella. Tämä ei kuitenkaan ollut miesten ensikohtaaminen…

Miesten edellinen kohtaaminen nähtiin tammikuussa 2006. Bryan Danielson oli voittanut Ring of Honorin mestaruuden syyskuussa 2005 ja oli ehtinyt puolustaa vyötään Christopher Danielsin, Chris Heron ja Naomichi Marufujin kaltaisia tähtiä vastaan. Tammikuussa vastaan asettui kuitenkin yhdeksi TNA:n tähdiksi noussut Styles. Kaksikon edellinen ROH-kohtaaminen oli päättynyt Stylesin voittoon vähän päälle kaksi vuotta aiemmin. Styles oli jo saavuttanut urallaan paljon merkittäviä mestaruuksia, kuten NWA:n mestaruuden, mutta Bryanille ROH:n mestaruus oli ensimmäinen suuri saavutus.

Indyjen kuninkaat kohtasivat Clevelandin illassa, eikä kukaan varmasti uskonut, että molemmat tulisivat juhlimaan WWE:n mestaruuden kanssa New Orleansissa WrestleManian päätteeksi. Katso mihin nuoruutensa terässä olleet Danielson ja Styles pystyivät ennen kuin isommat promootiot nappasivat miehet riveihinsä.

Bryan Danielson vs AJ Styles (ROH Dissension, 28.1.2006)

Semi Salmikannas

Semi Salmikannas

Ammattimainen tyhjäntoimittaja, jonka elämässä showpaini on roikkunut mukana sitkeän torakan lailla yli vuosikymmenen ajan. Toimii vakioäänenä Smarksiden ääniaalloilla ja onnistuu unohtamaan velvoitteensa kirjoitetun sisällön tuottajana. Kaikin puolin stereotyyppinen paininörtti, jonka naama kelpaa vain ja ainoastaan radioon.

Previous post

Jälkipyykkinaru #4: FCF Wrestling Sideshow (21.4)

Next post

WWE-veikkaus 2018: Greatest Royal Rumble

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *