#maanantainmatsiJuttusarjat

#MaanantainMatsi – Walter vs Ilja Dragunov (2017)

#MaanantainMatsi on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan ottelun YouTubesta tai vastaavasta videopalvelusta.


Kirjoitushetkellä vuonna 2024 Walter ja Ilja Dragunov ovat nousseet showpainin maailmassa korkeammalle kuin kukaan olisi osannut aavistaakaan. Walter (nykyään Gunther) on kantanut WWE:n Intercontinental-mestaruutta kauemmin kuin kukaan muu ennen häntä, rikkoen samalla Honky Tonk Manin vuosikymmeniä vanhan ennätyksen. Dragunov on puolestaan noussut NXT:n mestariksi ja lienee jossain vaiheessa nousemassa myös päärosterin puolelle.

Nämä kaksi ovat olleet toisiinsa kytkeytyneitä jo vuosien ajan. Kaksikon kaksi kohtaamista NXT UK:n mestaruudesta vuosina 2020 ja 2021 irrottivat paljon vuolaita ylistyssanoja. Ne lukijat, jotka ovat allekirjoittaneen juttuja ääniaalloilla kuunnelleet (tai lukeneet otsikossa olevan vuosiluvun) saattavat arvata, että tänään ei puhuta kummastakaan näistä otteluista.

Saksan kärkipromootion wXw:n vuoden suurin viikonloppu on maaliskuussa järjestettävä 16 Carat Gold -turnaus. Yleensä nimekkään vierailijalauman lisäksi Carat nostaa esiin Saksan oman painikentän kirkkaimpia nimiä. Vuonna 2017 Walterista oli tullut todellakin WALTER, kehäkenraali ja Ringkampfin jykevä keulakuva. Vuoden 2010 Carat-voittaja oli jyrännyt tiensä finaaliin läpi David Starrin, Marius Al-Anin ja Matt Riddlen. Dragunov ei puolestaan ollut kenenkään kaavioissa finalisti, mutta niin vain venäläissyntyinen sekopää oli kaatanut Avalanchen, Timothy Thatcherin ja Bad Bonesin.

Vuoden 2017 Carat-finaali ei ollut ensimmäinen kerta kun Walter ja Dragunov olivat hippasilla, mutta ehdottomasti kohtaamisista tärkein ja omissa kirjoissani myös paras. Maaginen ilta Oberhausenissa teki silmänräpäyksessä molemmista Manner-Euroopan kuumimmat painijat.

WALTER vs Ilja Dragunov (wXw 16 Carat Gold Day 3, 12.3.2017)

Semi Salmikannas

Semi Salmikannas

Ammattimainen tyhjäntoimittaja, jonka elämässä showpaini on roikkunut mukana sitkeän torakan lailla yli vuosikymmenen ajan. Toimii vakioäänenä Smarksiden ääniaalloilla ja onnistuu unohtamaan velvoitteensa kirjoitetun sisällön tuottajana. Kaikin puolin stereotyyppinen paininörtti, jonka naama kelpaa vain ja ainoastaan radioon.

Previous post

WWE- & AEW-veikkaus 2024: AEW Revolution

Next post

Arvio & Jälkipyykkinaru #155: AEW Revolution 2024

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *