FCF WrestlingReportaasit

Snacky Slam 2015: Korso

Korso, Vantaa 15.8.2015. Vain alle vuorokausi Niittykummun show’n jälkeen oli vuorossa kesän kolmas Snacky Slam, ja tällä kertaa Fight Club Finlandin karavaani oli kurvannut Vantaan Korsoon.

Show polkaistiin jälleen käyntiin säpinällä, kun Luupään veljekset Jake ja Vili pinkoivat kehään kiljunhuuruista intoa puhkuen. Kyseessä oli revanssi edelliseltä illalta, eli vastaan asettuivat ilkeät Dr. No ja H.C. Andersen valmiina tasaamaan tilit rämäpäisten punkkareiden kanssa.

Ottelu kulki melko lailla samaa kaavaa kuin edellisenä iltana, ainostaan hieman lyhyempänä. Luupäät nappasivat siis jälleen voiton, kun Vilin moonsault osui maaliinsa eli kehässä makaavaan Dr. No’hun. Nopea matsi, mutta ajoi asiansa show’n avaajana.

 

snackykorso_luupaat-hcno

 

Myös seuraava ottelu oli revanssi, kun junttien kuningas ja perussuomalaisten tuleva ääniharava TEUVO aikoi korjata Summer Smashissa tapahtuneen vääryyden eli kärsimänsä tappion Jessica Lovea vastaan. Jo tuttuun tyyliin Teuvo saapui kehään Karhu-tölkit kainalossaan ja raotti sanaista arkkuaan ennen ottelua. Tällä kertaa saimme kuulla, että ”naisen paikka on keittiön ja hellan välissä”. Tai siis nyrkin ja hellan välissä, kuten Jessica ystävällisesti korjasi.

 

Kellon lyötyä alkoi makoisa chopfest, jossa Teuvon avokämmenlyönnit eivät kuitenkaan tuottaneet toivottua lopputulosta – ja Jessican vastatessa omillaan oli sinivalkoisen soturin rintakehä pian yhtä punainen kuin Koffin tölkki. Aikansa kärvisteltyään Teuvo koki jälleen fiksuksi vetäytyä kulmaukseen ottamaan pari neuvoa antavaa, mutta Jessican komea enzuigiri ja double arm DDT tekivät tehtävänsä. Teuvo katsoi sineen taivaan tuomarin laskiessa kolmeen, mutta takahuoneeseen suunnatessaan sihautti uuden tölkin auki ja ilmoitti Korson yleisölle, ettei tämä ollut vielä tässä. Teuvo ja Jessica kohtaavat jälleen Sörnäisten Snacky Slamissa. Nähtäväksi jää, onko Teuvolla jokin ässä hihassaan, vai nouseeko Jessica jälleen voittoon kuin tasa-arvoinen avioliittolaki eduskunnassa.

 

snackykorso_teuvolove

Make Smoothin oli tarkoitus kohdata tässä tapahtumassa Joey Impact, mutta Impactin hurjan loukkaantumisen takia Smooth sai vastaansa Jami Aallon ja Murskaaja Miedon kolminottelussa. Trio pisti pystyyn mainion ottelun, ja ”Lapin luchadoriksi” tituleerattu Aalto on varsinkin taitanut syntyä painibuutsit jalassaan, sillä kaveri vakuuttaa joka kerta sulavalla menollaan. Smooth sai paikalliselta yleisöltä mukavasti kannatusta, sillä olimmehan melkein hänen kotikentällään eli Keravalla.

 

snackykorso_smoothaaltomieto

 

Murskaaja oli kuitenkin erehtynyt kaupungista ja toivotti vastustajansa tervetulleeksi ”Suplex Cityyn” (joka muuten olisi aikoinaan SubTv:llä varmasti käännetty Juntankyläksi). ”Mietaa” onnistui murskaamaan Smoothin kehän ulkopuolella, ja lennokkaasta vastarinnastaan huolimatta Aalto päätyi Miedon kuristukseen. Kun tiukka ote ei hellittänyt jäi rastapään ainoaksi vaihtoehdoksi taputtaa luovuttamisen merkiksi.

Väliajan jälkeen vuorossa oli vanhan ja uuden liiton kohtaaminen, kun Johnny McMetal ja kovaa nousua tekevä Ricky Vendetta ottivat miehestä mittaa. McMetal on ollut hieman tuuliajolla aina Talvisodasta lähtien, kun hän menetti FCF:n mestaruuden Valentinelle, ja Vendetta puolestaan on antautunut lopullisesti pimeälle puolelle, kun tiet Stark Adderin kanssa erkanivat.

 

snackykorso_vendetta

 

Ottelu oli fyysinen koitos; vaikuttavia heittoja nähtiin puolin ja toisin. McMetal onnistui saamaan nuoren vastustajansa ahtaalle, mutta häikäilemätön Vendetta onnistui kääntämään tilanteen edukseen taktisella potkulla Johnnyn haarojen väliin tuomarin silmän välttäessä. McMetalin maatessa köysissä Vendetta kävi tämän kimppuun vesikauhuisella raivolla, ja kun hyökkäys ei tuomarin varoittelusta huolimatta hellittänyt, McMetal julistettiin ottelun voittajaksi diskauksella. Vendetta ei ollut kuitenkaan vielä lopettanut, vaan lähetti terveisensä Stark Adderille iskemällä McMetalin kanveesiin Final Flashilla.

Seuraavaksi kehään nousivat FCF:n kauniimman sukupuolen edustajat, kun Talvisodasta saakka sotajalalla olleiden Julia Kyyn ja Reginan oli tarkoitus kohdata ensimmäistä kertaa nainen naista vastaan yksilöottelussa. Regina sai kuitenkin jo Julian saapuessa kehään huomata, että vastustajia olikin yhden sijasta kolme, sillä Musta Aukko saapui paikalle täydessä vahvuudessaan King Kong Karhulan ja Pyöveli Petrovin saattaessa kajahtanutta Kyytä kehään.

 

 

Koska evoluutio ei ole suonut ihmiselle silmiä selkään, Reginalla oli täysi työ saada matsista otetta. Aina kun Kyyn tilanne alkoi näyttää huonolta, Karhula ja Petrov olivat valmiina häiriköimään Reginaa kehän ulkopuolelta. Pian tämäkään ei enää riittänyt, ja Regina sai huomata olevansa kulmauksessa koko Mustan Aukon piirittämänä. Kosminen pimeys ei kuitenkaan ehtinyt nielaista Reginaa, sillä StarBuck ja Mikko Maestro syöksyivät kehään tähdenlennon lailla ja ajoivat Karhulan koplan ulos kehästä.

StarBuck nappasi mikin kouraansa ja vaati, että naiset otetaan mukaan pääotteluun, jossa hänen ja Maestron oli tarkoitus kohdata Petrov ja Karhula. Ehtipä ”The Canadian Rebel” ujuttaa haasteeseen mukaan myös tuotesijoittelua, kun hän kysyi Karhulalta, että ”löytyykö mieheltä munaa kuten Snackyn Poliisiateriassa”. Musta Aukko otti haasteen vastaan, joten jo toisena iltana peräkkäin yksilömatsi muuttui lennosta joukkueotteluksi. Teddy Long olisi ylpeä, holla holla!

 

snackykorso_sixperson

 

Itse ottelussa huomiotani kiinnittivät paitsi laadukas kehätyöskentely myös esiintymisen taso. Karhula osaa vedellä oikeista naruista yleisöä käsitellessään, Julia vetää sekopään roolia täydellä tunteella, ja Maestron ja StarBuckin tiimi toimii klassisena valmentajan ja oppipojan parivaljakkona. Myös Reginan hahmonkehitys kiinnostaa, ja nainen joutui ottelussa melkoiseen tulikokeeseen, kun Julia onnistui luikertelemaan vaihtoon ja päästi Karhulan kehään. Kovasta höykytyksestä huolimatta myös Regina pääsi vaihtamaan, ja intensiivisen lopputaiston jälkeen voitokkaana seisoi StarBuck joukkueineen.

Kesän kolmas Snacky Slam oli jälleen tuttua ja turvallista FCF-laatua. Odotukseni ovat kovat, kun kiertue pysähtyy tältä erää viimeisen kerran Helsingin Sörnäisissä 29.8. Tätä ei kannata missata! Lisätietoja: fightclubfinland.fi.

Ville Vuohtoniemi

Ville Vuohtoniemi

Töölön CHIKARA-spesialisti, joshi-intoilija ja deathmatch-maanikko. Ääntelehtii usein podcasteissa, toisinaan selostuspöydän takana. Luultavasti jonain päivänä hautautuu elävältä Smarksiden VHS-kirjaston alle.

Previous post

Arvio: WWF Over the Edge 1999

Next post

Arvio: WCW Great American Bash 1999

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.