SLAM Wrestling FinlandSuomipainiUutiset

Shemeikka lopettaa yhteistyönsä SLAM! Wrestling Finlandin kanssa: ”En pysty hyväksymään seksismiä missään muodossa”

Suomalainen FCF Wrestlingistä tuttu painija Shemeikka on ilmoittanut lopettavansa yhteistyönsä uuden SLAM! Wrestling Finland -myyntipalvelun kanssa.

Shemeikka tiedotti asiasta Facebook-sivullaan tänä aamuna.Syyksi Shemeikka nimeää risteävät arvot.

– En pysty hyväksymään seksismiä missään muodossa ja esiintymällä [SLAM Wrestling Finlandin] tapahtumissa antaisin asialle hiljaisen hyväksynnän, Shemeikka kirjoittaa.

SLAM Wrestling Finland järjesti ensimmäisen julkisen tapahtumansa, Mega Launchin, vain viikko sitten perjantaina. Shemeikka otteli kyseisessä tapahtumassa unkarilaista David Turgeria vastaan.

– Seksikkyys kuuluu showpainiin. Miehet ja naiset tiukoissa trikoissa pullistelemassa kehässä omasta tahdostaan. Seksismi sen sijaan ei kuulu mihinkään, ja sen kitkemistä täytyy korostaa entisestään maineensa kanssa painivassa lajissamme.

SLAM Wrestling Finlandin perustaja on kotimaisen showpainin veteraani Michael ”StarBuck” Majalahti, joka oli aikaisemmin myös FCF Wrestlingin johdossa. Nykyään Majalahti keskittyy vain SLAM Wrestling Finlandin pyörittämiseen.

– Olen lopettanut yhteistyön SLAM Wrestling Finlandin kanssa enkä tule esiintymään heidän järjestämissään tapahtumissa. Pahoittelut mahdollisille tilaajille, jotka olisivat halunneet käyttää minua tapahtumissaan, Shemeikka kirjoittaa.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Children of Bodom pääsi Ensiferumin ja Korpiklaanin joukkoon – SmackDown-painija Rowan pukeutui taas suomalaisyhtyeen paitaan suorassa lähetyksessä

Next post

#PerjantainPromo - "I Want Batista" (2010)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *