EnnakotWWE

Ennakko: WWE Elimination Chamber 2019 – Lue, mitä Eetu, Lauri, Pauli, Tomi, Toni ja Ville odottavat

Road to WrestleMania jatkuu ylihuomenna, kun Elimination Chamber saapuu Teksasin Houstoniin. Luvassa on näillä näkymin seitsemän ottelua, joista kaksi otellaan eliminaatiokammion sisällä.

Lue tästä Eetun, Laurin, Paulin, Tomin, Tonin ja Villen odotukset Elimination Chamberiin liittyen. (Huomautettakoon, etteivät Eetu ja Ville ole Smarksiden ylläpitäjät eli Enska ja NeVille, vaan Discord-käyttäjät LHB ja Villezka, joilla sattuu olemaan samat etunimet kuin ylläpitäjillä.)

P.S. Muista myös kuunnella Enskan ja Semin oma Elimination Chamber -ennakko, jonka löydät tästä linkistä.


WWE Cruiserweight Championship

Buddy Murphy (c) vs. Akira Tozawa

 

Eetu (LHB): ”Illan kiinnostavin matsi, kertoo varmasti jotain kortista.”

Lauri (PZ): ”Murphy on muuttunut 205 Liven piilotetusta helmestä avainpelaajaksi, ja Tozawan lahjakkuus on tiedossa, mutta saako tämä tarpeeksi aikaa, jotta molemmat voivat loistaa?”

Pauli (les_pebles): ”Toivon viisi minuuttia tiukkaa tykitystä, jossa Tozawa pääsee vetäisemään useamman upean german suplexinsa mutta häviää silti.”

Tomi (Tom_Killer89): ”Kahden kovan kääpiön spotfest, joka toivottavasti pääsee pääkorttiin asti.”

Toni (Dango): ”Murphy on sen verran hyvässä nosteessa, etten usko Tozawan vievän tätä ottelua.”

Ville (Villezka): ”Molemmat ovat hyviä kehässä, joten eiköhän tästä saada hyvä, ehkä jopa illan paras ottelu.”


WWE Intercontinental Championship
Handicap Match

Bobby Lashley (c) & Lio Rush vs. Finn Bálor

 

Eetu (LHB): ”Mikä helvetti tämä stipulaatio on? Tämän kruunaisi maailman kuivimman irkun voitto selättämällä Lio Rushin.”

Lauri (PZ): ”Finn Bálorin seuraava näytön paikka, suuntaako Bálor kohti 205 Liveä ottamaan yhteen Rushin kanssa useamminkin vai nouseeko irlantilainen sittenkin korkeammalle?”

Pauli (les_pebles): ”Kummallinen bookkausratkaisu, mutta myönnettäkööt, että yksilömatsi Lashleyn ja Balorin välillä ei kiinnostaisi tippaakaan.”

Tomi (Tom_Killer89): ”Voiko Bálor saada vihdoin kultaa vyönsä ympärille ja kiinnostusta itseensä?”

Toni (Dango): ”Olisi mukavaa nähdä Finn Bálor mestarina ainakin tämän ja Manian välisen ajan.”

Ville (Villezka): ”Vähän hölmöjä tällaiset tasoitusottelupuolustukset, mutta eiköhän tästä saada ihan hyvä matsi.”


No Disqualifications Match

Baron Corbin vs. Braun Strowman

 

Eetu (LHB): ”Huoh, en kommentoi.”

Lauri (PZ): ”Molemmat tuskastelevat laskevan momentumin kanssa, odotan lyhyttä matsia.”

Pauli (les_pebles): ”Itse olen yhä sekä Strowmanin että Corbinin fani, mutta minunkin on myönnettävä, etten tilannut tätä matsia.”

Tomi (Tom_Killer89): ”Illan tylsin ottelu, vaikka onkin stipulaatio – Strowman squashaa lol.”

Toni (Dango): ”Tämän matsin olisi voinut käydä vaikkapa viikoittaisessa, sillä tämä ei kiinnosta pätkän vertaa.”

Ville (Villezka): ”Kaksi vuotta sitten oisin ihan mielelläni katsonut näitten välisen ottelun, mutta nyt vain toivon, että tämä matsi on nopeasti ohi.”


WWE SmackDown Tag Team Championship

The Miz & Shane McMahon (c) vs. The Usos

 

Eetu (LHB): ”Shane ja Miz tuskin pitävät vöitä kauan, mutta uskon yhteen onnistuneeseen välipuolustukseen.”

Lauri (PZ): ”Lähteekö jo tästä käyntiin Shanen yksilöfeudi Maniaan, vai vaikuttaako toisen Uson selkkaus virkavallan kanssa ottelun kulkuun – ja tapahtuuko koko ottelua edes?”

Pauli (les_pebles): ”Shanen ja Mizin WrestleMania-matsin buildin välietappi, jossa he häviävät mestaruutensa ja alkavat kinastelemaan – elleivät Jimmy Uson humalariehumiset saa tätä iänikuista tarinaa raiteiltaan.”

Tomi (Tom_Killer89): ”Joko todella viihdyttävä ja nopeatempoinen tai totaalinen buzz kill.”

Toni (Dango): ”Pätsissäni on sellainen tunne, että tässä tapahtumassa tullaan saamaan tälle lyhyelle joukkuemestaruuskaudelle päätös kenties selkäänpuukotuksen muodossa, josta saadaan hyvä kuvio Manian pakollista Shane-matsia silmällä pitäen.”

Ville (Villezka): ”Eiköhän tästä saada ihan viihdyttävä matsi; maailman paras tiimi todennäköisesti säilyttää vyönsä vielä, mutta Usojen voitto ei yllättäisi myöskään.”


WWE Raw Women’s Championship

Ronda Rousey (c) vs. Ruby Riott

 

Eetu (LHB): ”Välipuolustus löyhkää tänne asti – mukavaa toki, että Rondalla on oikeasti eri vastustajia.”

Lauri (PZ): ”Riott on kiistatta lahjakas, ja Rousey kehittyy koko ajan, mutta onko ottelu puhdas vai sekaantuuko Charlotte Flair tai Becky Lynch tähän jotenkin?”

Pauli (les_pebles): ”Ruby Riott sai WWE-uransa alussa paljon hypeä, mutta itse en ole koskaan nähnyt Riottissa sitä, mitä hänen indyuran faninsa ovat nähneet – nyt on siis Riottilla suuri paikka todistaa maineensa, vaikka muuten tämä onkin kaikkien aikojen välipuolustus.”

Tomi (Tom_Killer89): ”Vihdoin Ruby saa hetkensä loistaa, toinen illan yllättäjä.”

Toni (Dango): ”On hyvinkin mahdollista, että Rousey pudottaa vyön tässä tapahtumassa, mikä johtaisi sitten WrestleManiassa järjestettävään hevosnaisten ja WWE:n vapaaottelijavahvistusten väliseen otteluun.”

Ville (Villezka): ”Ronda tuskin häviää tätä, mutta toivottavasti Ruby saadaan näyttämään vahvalta.”


WWE Women’s Tag Team Championship
Elimination Chamber Match

Billie Kay & Peyton Royce vs. Mandy Rose & Sonya Deville vs. Bayley & Sasha Banks vs. Liv Morgan & Sarah Logan vs. Carmella & Naomi vs. Tamina & Nia Jax

 

Eetu (LHB): ”Naisten joukkuemestaruus kyllä kiinnostaa, ja vyöt ovat makeita; oma valintani on IIconics.”

Lauri (PZ): ”Huonoa voittajaehdokasta ei oikeastaan edes ole, mutta WWE:llä on ollut taipumus antaa ensimmäinen mestaruuskausi yllätysnimelle; Sasha ja Bayley lähtevät matsiin ennakkosuosikkeina, mutta onko voittaja yllätys, se kiinnostaa.”

Pauli (les_pebles): ”Tässä on useammallakin naisella näytön paikka, sillä Bayleyta ja Banksia laskematta kukaan ottelun painijoista ei ole todistanut olevansa mestaripainija – silti odotan tätä matsia kaikista eniten innolla, sillä tässä on eniten todistettavaa.”

Tomi (Tom_Killer89): ”Mahdollinen illan yllättäjä: naisten divari on ollut kuumaakin kuumempi, kunhan ei saataisi ennalta arvattavia voittajia.”

Toni (Dango):Odotan matsilta hyvää painia, sillä kehässä on erittäin hyviä nimiä, eikä kukaan tunnu turhalta.”

Ville (Villezka): ”Tämä on joko illan todellinen yllättäjä tai täydellinen pannukakku, toivottavasti ensimmäinen.”


WWE Championship
Elimination Chamber Match

Daniel Bryan (c) vs. AJ Styles vs. Jeff Hardy vs. Kofi Kingston vs. Randy Orton vs. Samoa Joe

 

Eetu (LHB): ”Elimination Chamber kuuluu niihin stipulaatioihin, joiden hohto on kadonnut liikakäytön takia mutta jotka viihdyttävät kerrasta toiseen – Kofin lisääminen matsiin oli huippuveto. ”

Lauri (PZ): ”Kaikki ovat lahjakkaita, ja Kofi ja Jeff varmasti pistävät kroppansa likoon sataprosenttisesti; tämä ottelu muotoilee SmackDownin mestaruuskuvioiden suunnan.”

Pauli (les_pebles): ”Tästä tulee varmasti hyvä ottelu, mutta ikävä kyllä kenelläkään Bryanin lisäksi ei tunnu olevan sen vertaa momentumia, että mestaruusvoitto olisi juuri nyt paikallaan.”

Tomi (Tom_Killer89): ”Luvassa toivottavasti kovaa rymistelyä sekä muutama hyvä Hardyn ja Kofin spotti.”

Toni (Dango): ”Tuossa kokoonpanossa on kyllä erittäin hyviä nimiä, jotka voivat keskenään saada erittäin mahtavan ottelun aikaan.”

Ville (Villezka): ”Eiköhän tästä saada ihan hyvä kammiomatsi. Mustafa Alin loukkaantuminen vähän harmittaa, mutta Kofi on pätevä korvaaja ja nousi samalla myös tässä ottelussa kiinnostavammaksi nimeksi viime SD:n jälkeen.”


Laurin loppuanalyysi: ”Kortti on mitäänsanomattoman näköinen, mutta pari yllättäjää voi olla. Hitti tai huti, näin pitkälti. Ei ihan tunnu WrestleMania-kaudelta tällä kortilla, kun ottaa huomioon, että suurin ja kaunein on parin kuukauden päässä.”


Smarksiden live-seuranta käydään tuttuun tapaan Discord-serverimme #live-kanavalla. Pääset Discordiin mukaan tästä linkistä.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

#PerjantainPromo – Taru sormusten hirviöstä (2010)

Next post

Haemme uusia kykyjä – oletko sinä seuraava Dave Meltzer?

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *