#maanantainmatsiJuttusarjat

#MaanantainMatsi – Sara Del Rey vs. Lacey (2007)

#MaanantainMatsi on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan ottelun YouTubesta.


SHIMMER Women Athletes perustettiin vuonna 2005 Dave Prazakin ja Allison Dangerin toimesta. Kuten promootion nimestä jo voi arvata, keskittyy SHIMMER naispainiin. Perustamisen lähtökohtana oli saada Yhdysvaltoihin promootio, jossa naispainijat voisivat esitellä taitojaan ilman esineellistämistä. SHIMMER julkaisee tapahtumansa DVD:llä, ja yleensä tapahtumissa nauhoitetaan materiaalia kahden julkaisun verran.

SHIMMER on tehnyt läheistä yhteistyötä Ring of Honorin kanssa ja sai vuonna 2012 myös toisen naispainiin keskittyneen sisarpromootion, SHINE Wrestlingin.

Lue myösArvio: Shine 40

SHIMMER lanseerasi päämestaruuden vasta lähes kaksi vuotta perustamisensa jälkeen. Sitä aiemmin oli keskitytty vain painijoiden keskinäisiin konflikteihin, joista esim. Sara Del Reyn ja Mercedes Martinezin tulinen feudi oli yksi promootion kantavia voimia.

Ensimmäinen mestari määritettiin kaksi iltaa kestäneellä 16 painijan turnauksella, jossa nähtiin mm. sellaisia nimiä kuin MsChif, Cheerleader Melissa, Daizee Haze ja Malia Hosaka. Myös CM Punkin Straight Edge Society -kätyrinä tunnetun Serenan oli tarkoitus olla mukana, mutta hän valitettavasti myöhästyi turnauksesta autokolarin takia.

Finaaliin selvisivät nykyinen WWE-kouluttaja Sara Del Rey ja sittemmin jo painibuutsit naulaan ripustanut Lacey. Mutta kumpi teki historiaa olemalla ensimmäinen SHIMMER Woman Athletesin mestari? Se selviää alla olevasta ottelusta.

 Sara Del Rey vs. Lacey – SHIMMER Title Tournament Final (Shimmer Vol. 12 2.6.2007)

Ville Vuohtoniemi

Ville Vuohtoniemi

Töölön CHIKARA-spesialisti, joshi-intoilija ja deathmatch-maanikko. Ääntelehtii usein podcasteissa, toisinaan selostuspöydän takana. Luultavasti jonain päivänä hautautuu elävältä Smarksiden VHS-kirjaston alle.

Previous post

#MaanantainMatsi – Crown & Court vs. The Wrecking Crew

Next post

WWE-veikkaus 2017: Tulokset

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *