#perjantainpromoJuttusarjat

#PerjantainPromo – Käärmeisiin ei ole luottamista (1991)

#PerjantainPromo on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan promon tai anglen YouTubesta.


1990-luvun alun WWF:ssä pimeyden voimat ajautuivat törmäyskurssille säkenöivän energian kanssa.

The Ultimate Warrior, kaikki 80-luvun neonvärit ja steroidit tiivistettynä yhteen ihmishahmoon, saapui vierailulle Paul Bearerin luotsaamaan Funeral Parlour -segmenttiin. Bearer vihjaili Warriorin pelkäävän kuolemaa, eikä tämän takia uskaltaisi kohdata vielä tuolloin tuoretta tulokasta, The Undertakeria. Warrior luonnollisesti väitti vastaan, ja päätyi Undertakerin hyökkäyksen kohteeksi – ja sullotuksi arkkuun, joka oli varta vasten hänelle suunniteltu.

Auttavan kätensä ojensi Jake ”The Snake” Roberts, joka lupasi Warriorille paljastavansa Undertakerin salaisuudet – jos Warrior vain luottaisi häneen.

Ensimmäisessä tulikokeessa Roberts ohjasi Warriorin pötköttelemään Undertakerin arkkuun. Toisessa Warrior kuopattiin hänen itse kaivamaansa hautaan. Kolmannessa, alla olevassa pätkässä Roberts saattelee Warriorin pimeään huoneeseen. Avain Undertakerin päihittämiseen löytyisi huoneen keskellä olevasta laatikosta, kunhan Warrior vain ”tarttuisi Luciferia kurkusta”. Katalalla Robertsilla in kuitenkin karmiva ässä hihassaa, ja tilanne päättyy Warriorin kannalta ikävästi.

Ultimate Warriorin ja Undertakerin feudi ei lopulta koskaan kulminoitunut PPV-tason otteluun. Sen sijaan he kohtasivat toisensa muutamia kertoja televisiossa ja house show -tapahtumissa. Vaikka tarina ei saavuttanut kunnollista kliimaksia, oli se Undertakerin ensimmäinen suurempi juonikuvio WWF:ssä – ja yksi Warriorin viimeisiä ennen lähtöä firmasta.


Ville Vuohtoniemi

Ville Vuohtoniemi

Töölön CHIKARA-spesialisti, joshi-intoilija ja deathmatch-maanikko. Ääntelehtii usein podcasteissa, toisinaan selostuspöydän takana. Luultavasti jonain päivänä hautautuu elävältä Smarksiden VHS-kirjaston alle.

Previous post

Ennakko: MLW Saturday Night Superfight (2.11.2019)

Next post

Viisi pointtia: WWE Crown Jewel (31.10.2019)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *