SLAM Wrestling FinlandSuomipainiUutiset

Smarkside palaa SLAM! Wrestling Finlandin selostamoon – Ilta-Sanomat lähettää Wrestle Aidin suorana

SLAM! Wrestling Finland järjestää toisen julkisen tapahtumansa kahden viikon kuluttua, kun Wrestle Aid tuo Meiko SatomuranYoshihiro Tajirin ja Matt Crossin kaltaisia kansainvälisiä tähtiä Raumalle lauantaina 29. kesäkuuta.

Tapahtuman voi katsella myös kotisohvalta, sillä Ilta-Sanomat näyttää Wrestle Aidin suorana lähetyksenä ISTV:ssä. Tapahtuma alkaa kello 18, ja suora lähetys käynnistyy hieman ennen tapahtuman alkua. Lähetyksen arvioitu kesto on Ilta-Sanomien mukaan kolme tuntia.

ISTV:n lähetyksen selostajina toimivat Smarksiden ylläpitäjät Eetu ”Enska” Lehtinen ja Ville Vuohtoniemi, jotka selostivat myös SLAM! Wrestling Finlandin ensimmäisen julkisen tapahtuman, Mega Launchin, joka lähetettiin niin ikään ISTV:ssä.

– Tällaista tähtikaartia on ilo ja kunnia päästä kommentoimaan. Siinä missä Mega Launch oli kuin lajin peruskurssi uusille katsojille, Wrestle Aid tulee olemaan läpileikkaus painimaailman nykymenosta, Vuohtoniemi sanoo.

– En malta odottaa Wrestle Aidia. Luvassa on loistavia otteluita, ja kaiken kruunaa se, että tapahtuma järjestetään kauppakeskuksen katolla, Lehtinen kommentoi.

Eniten Vuohtoniemi odottaa japanilaistähti Satomuraa.

– Meiko Satomura on tämänhetkinen suosikkipainijani. Jos et ole koskaan nähnyt Satomuraa tositoimissa, et tule pettymään, Vuohtoniemi lupaa.

– On erittäin mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuu, kun nuori suomalaispainija Jami Aalto nousee samaan kehään kokeneen jenkkipainija Matt Crossin kanssa, toteaa Lehtinen.

Wrestle Aid järjestetään Raumalla kauppakeskus Potkurin katolla. Tapahtuman järjestää SLAM! Wrestling Finland yhteistyössä Riku ForsströminToni Järvisen ja jääkiekkojoukkue Rauman Lukon kanssa.

Tapahtuman ottelukortti näyttää tällä hetkellä tältä:

  • Yoshihiro Tajiri vs. ”The Rebel” StarBuck
  • Meiko Satomura vs. Ivelisse vs. Sadie Gibbs
  • Jami Aalto vs. Matt Cross
  • Viktor Tykki vs. Scotty Davis
  • Jurn Simmons vs. ”Häijy” Heimo Ukonselkä
  • Toni Tamminen vs. Stark Adder
  • Patrik Mieto & Polar Pekko vs. Mikk Vainula & Carlos Zamorra

Smarkside julkaisee tapahtumasta kattavamman ennakon ensi viikolla.

Lue myös: ”Tämä on rohkein realistinen pelinavaus, joka Suomessa on tämän lajin tiimoilta tehty”, sanoo Michael Majalahti – Smarkside selvitti, miten SLAM! Wrestling Finland toimii ja mikä on sen tämänhetkinen lasikatto

SLAM! Wrestling Finland on julkaissut Mega Launch -lähetyksen otteluita YouTube-kanavallaan. Katso tästä Natalia Markovan, Betty Rosen ja Shannan välinen kolminottelu:

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Viisi Pointtia: NJPW Dominion (9.6.2019)

Next post

#PerjantainPromo - Katutappelu Minnesotassa (2009)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *