EnnakotFCF WrestlingSuomipaini

Ennakko: Wrestling Show Live!

Kotimainen painivuosi 2016 pamautetaan käyntiin lauantaina 16. tammikuuta Pressassa. 2015 oli FCF:lle selkeää nousukautta, eikä ole syytä pelätä, että laatu hiipuisi vuoden vaihduttua – varsinkaan kun vuoden suurimman show’n, Talvisodan, laukaukset kaikuvat jo horisontissa. Tapahtuman nimi ei jätä arvailujen varaan, mistä on kyse, ja toivottavasti paikalle saapuu myös uusia katsojia.

Pressan ovet aukeavat klo 17, ja show alkaa klo 18. Ennakkoliput myynnissä Tiketissä. (Ennakkolipun hintaan sisältyy myös narikka.) Tapahtumasivu Facebookissa. Lisätietoja: fightclubfinland.fi

Tag Team Match

Murskaaja Mieto & TEUVO vs. Jami Aalto & Make Smooth

fcf_wrestling_show_live_mieto_teuvo_smooth_aalto

 

Tapahtuman kortti on kuin Teddy Longin märästä unesta – eli joukkueotteluita riittää. Tällä ei tunnu olevan juuri muuta tarkoitusta kuin saada miehet kehään, mutta eipä se ole niin justiinsa, kun mukana on kuitenkin TEUVO. Paritus Murskaajan kanssa ei kuulosta lainkaan hullummalta kun asiaa pohtii, sillä parivaljakkohan on juuri kuin ne tyypit, joihin törmää aina pilkun jälkeen nakkikioskin jonossa. Teuvo on se ärsyttävä nilkki, joka soittaa suutaan ja provosoi, kun taas Murskaaja hoitaa likaisen työn agitaattorin luikkiessa takavasemmalle. Ja Teuvolla varmasti riittää sanottavaa, kun vastaan asettuvat epäilyttävä hipinretku – joka takkutukastaan päätellen pössyttelee ties mitä höpöheinää – sekä smoothieita lipittävä nättipoika Keravalta. Eikö keppana kelpaa vai häh?

Tässä saattaa joka tapauksessa olla illan yllättäjä. Loukkaantumisistaan huolimatta kovaa treenaavalla Murskaajalla on ottelun kokeneimpana osallistujana nyt näytön paikka ja sauma astua parrasvaloihin. Aalto vetänee jälleen surffishortsiensa takataskusta lennokkaita temppuja, joita häneltä on jo totuttu näkemään, ja luultavasti enimmäkseen vastaa ottelun fyysisestä suorittamisesta yhdessä Murskaajan kanssa. Makella ja Teuvolla luultavasti – ja toivottavasti – suu käy ja herja lentää ottelun kuluessa, ja parhaimmassa tapauksessa he pääsevät jopa mikin varteen.

Tag Team Match

Vili & Jake Luupää vs. The League of Extraordinary Gentlemen (Tohtori Ioni & H.C. Andersen)

fcf_wrestling_show_live_luupaat_ioni_andersen

 

Andersen ja Ioni (eli The League of Extraordinary Gentlemen) onnistuivat pistämään punkkareiden säpinälle stopin FCF:n edellisessä show’ssa. Nyt tämä luokkasota saa kuitenkin jatkoa, kun joukkueet kohtaavat toisensa revanssissa – ja kylmä laskelmointi asettuu taas kaistapäistä koheltamista vastaan.

Luupäiden ottelut ovat viihdyttävää seurattavaa jo ihan kiljunhuuruisen energialatauksen vuoksi, ja veljekset varmasti pistävätkin jälleen kroppaa peliin mustelmia pelkäämättä. “Extraliigan” herrasmiehet ovat näille luonteva vastus, ja Andersenin ja Tohtorin kemiat (pun intended) ovat selkeästi kohdanneet valkotakkien toimien tehokkaana kaksikkona. Luupäiden voitto tasoittaisi tilanteen lukemiin 1–1, joka asetelmana voisi synnyttää pyörremyrskyn tulevaan Talvisotaan. Tornado tag olisi ottelumuotona omiaan rämäpäisille punkkareille ja tieteellisille kokeille – sadistisista laulutuokioista puhumattakaan.

”I’m singin’ the rain, just singin’ in the rain!”

Tag Team Match

Musta Aukko (Pyöveli Petrov & King Kong Karhula) vs. Krigsherrene (Björn Sem & Hannibal)

fcf_wrestling_show_live_karhula_petrov_krigsherrene

 

Vuonojen maasta vyöryy Pressaan melkoinen määrä lihaa kultaa vyötäisillään, nimittäin Norjan hallitseva joukkuemestari Krigsherrenne eli kansainvälisesti Gods of War (Björn Sem ja Hannibal). Pienten vuorien kokoisista norjalaisista koostuva tiimi ei myöskään joudu kohtaamaan mitään lilliputteja, sillä vastaansa he saavat Mustan Aukon massiivisen mestaajan Pyöveli Petrovin sekä FCF:n mestaruuden ykköshaastajan King Kong Karhulan. Talvisodassa odottavaan mestaruusotteluunsa valmistautuva Karhula onkin itselleen epätavallisessa tilanteessa ollen ottelun osallistujista pienikokoisin.

Krigsherrenne ei kuitenkaan ole ainoa haaste, jonka Musta Aukko joutuu kohtaamaan, sillä tiimiä raastavat sisäiset ristiriidat. Karhulan mestaruusjahti ei ole miellyttänyt Mustan Aukon muita jäseniä, ja joukkueen manageri Herra Tapaturma antoikin edellisessä tapahtumassa tälle kylmäävän muistutuksen, joka kuului suurin piirtein näin: ”Minä olen sinut huipulle nostanut ja minä voin sinut sieltä myös pudottaa.” Onkin jännittävää nähdä, pystyykö Musta Aukko järjestäytymään massiivista vihollistaan vastaan vai kokeeko Karhula Caesarin kohtalon. Kävi miten kävi, Pressan perustukset tulevat tärisemään, kun tämän kaliiberin karpaasit tärähtävät tatamiin!

 

Gods of War tammikuussa Pressassa.

Krigsherrene/Gods Of War saapuu tammikuussa kylvämään pelkoa ja tuhoa Pressaan, ketkä saavat nämä karpaasit vastaansa?

Posted by FCF Wrestling on Monday, January 4, 2016

 

Singles Match

Regina vs. Aurora

fcf_wrestling_show_live_regina_aurora

 

Aurora palasi FCF:n edellisessä tapahtumassa rosterin vahvuuteen, mutta comeback-ottelu ei päättynyt aivan niin kuin nainen oli suunnitellut, kun ensimmäistä vuottaan paininut Regina onnistui yllättämään jo vuodesta 2007 saakka Euroopan kehiä dominoineen konkarin. Julia Kyyn oli tarkoitus olla tämän ottelun kolmas pyörä mutta joutui jättäytymään pois, ja niinpä Auroralla on nyt mahdollisuus tasata tilit Reginan kanssa nainen naista vastaan. Revanssiin lähdetään mielenkiintoisesta asetelmasta, kun kaksikosta kokeneemmalla onkin yllättäen enemmän todistettavaa.

Mutta helpolla Regina ei varmasti tule antautumaan, varsinkaan kun Aurora edellisen ottelun jälkeen epäkunnioittavasti vetäisi tätä avokämmenellä poskelle reilun urheiluhengen mukaisen kädenpuristuksen sijaan. Tällä kertaa Regina on myös vahingosta viisastunut, sillä edellisessä ottelussa Aurora onnistui houkuttelemaan hänet taitavalla filmauksella ansaan ja ottamaan matsin sen jälkeen hallintaansa. Onko Aurora kyennyt karistamaan loputkin kotimaan kehien ruosteet yltään, vai joutuuko tulinen punapää turvautumaan jälleen likaisiin konsteihin? Vai onnistuuko kultainen salama iskemään kahdesti samaan paikkaan?

Tag Team Match

Valentine & Ricky Vendetta vs. Stark Adder & StarBuck

fcf_wrestling_show_live_valentine_vendetta_adder_starbuck

 

StarBuckin ensimmäisestä ottelusta tuli tammikuun alkupuolella kuluneeksi peräti 22 vuotta, ja kun miehen pariksi lyöttäytyy nyt Stark Adder, joukkueelta löytyy kollektiivista kehäkokemusta kunnioitettava määrä. Sitä kunnioitusta tuskin kuitenkaan löytyy ainakaan vastustajilta, jotka ovat alati kehittyvä Ricky Vendetta ja hallitseva FCF:n mestari Valentine.

Nopeaa nousua tekevä Vendetta onkin ottelun mielenkiintoisin osanottaja. Hänen liittoumansa Stark Adderin kanssa päättyi viime vuoden puolella, mutta kaksikon välit ovat edelleen lopullista selvittelyä vailla. Myöskään StarBuck ei ole vieras vastustaja niin Rickylle kuin Valentinellekaan. Paljon riippuu siitä, mahtuvatko Vendettan ja Valentinen egot samaan joukkueeseen ja pystyykö Vendetta valjastamaan temperamenttinsa, joka voi olla joko hänen tehokkain aseensa tai vaarallisin kompastuskivensä.

 

Singles Match

Heimo Ukonselkä vs. Mikko Maestro

fcf_wrestling_show_live_ukonselka_maestro

Tapahtuman pääottelu ei juuri henkilökohtaisemmaksi voisi mennä. Heimo Ukonselkä on ottanut kunnia-asiakseen pistää Mikko Maestro ruotuun, ja viiden laudaturin ylioppilas astelee nyt uransa merkittävimpään otteluun. Tämä kohtaaminen on antanut odottaa itseään jo pitkään, ja Heimon tottelevaisuuskoulusta selvitäkseen Maestron on nyt pistettävä peliin koko osaamisensa – ja vielä vähän päälle.

Odotettavissa on juuri sitä elämää suurempaa draamaa, jota showpaini parhaimmillaan tarjoaa. Kun suuret persoonat kohtaavat välejään selvittääkseen, ei katalyytiksi välttämättä tarvita edes mestaruusvyötä. Mikäli historia toistaa itseään, kuten sillä on usein ikävästi tapanaan tehdä, tämä ottelu ei välttämättä ole kaikkein heikkohermoisimmille sopivaa katsottavaa. Heimo kun on jo kerran murjonut Maestron verille Pressan uumenissa, ja tuskin kukaan viime kevään Jatkosodan läsnäolijoista on unohtanut tuota makaaberia näkyä. Maestro on treenannut ja kehittynyt kovaa, mutta riittääkö Malminkartanonhuipun rappusten juokseminen harjoitukseksi, kun valloitettavana on Lapin tuntureita vastaava Ukonselkä?

 

Ville Vuohtoniemi

Ville Vuohtoniemi

Töölön CHIKARA-spesialisti, joshi-intoilija ja deathmatch-maanikko. Ääntelehtii usein podcasteissa, toisinaan selostuspöydän takana. Luultavasti jonain päivänä hautautuu elävältä Smarksiden VHS-kirjaston alle.

Previous post

Parhaimmat tv-ottelut 2015

Next post

Ludvig-palkinnot 2015: Tulokset

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *