EsittelytWWE Network

Tulossa WWE Networkiin 2015

Ensimmäistä juhlavuottaan viettävä WWE Network jatkaa varmaa kasvuaan. Vuosi 2015 tulee olemaan palvelulle tärkeä, sillä sen aikana ohjelmistoon saapuu monta uutta alkuperäistä nimikettä. Katsotaanpa, mitä kaikkea vain 9,99 euroa vastaan onkaan tulossa saataville.

 

Culture Shock: With Corey Graves

Selostajana kunnostautunut Corey Graves tutkii ja esittelee ainutlaatuisia ilmiöitä WWE:n kiertäessä maailman monia kohteita. Omintakeisella lähestymistavallaan hän sukeltaa syvälle paikalliseen kulttuuriin ja tekijöihin: tapahtumapaikkoja, musiikkia, ruokaa ja tietenkin ihmisiä kaiken takana. Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan sarjakuvajätti Marvelin päämajaan New Yorkissa, ja voit katsoa sen nyt WWE Networkissa.

Jerry Springer Presents: WWE Too Hot For TV (27. huhtikuuta)

Legendaarinen myöhäisiltojen isäntä Jerry Springer palauttaa katsojan mieliin kaikkein roisimmat, järkyttävimmät ja kiusaannuttavimmat hetket WWE:n historiassa. Viikoittain ilmestyvä puolituntinen saa katsojan kysymään itseltään: “Tekivätkö he todellakin noin?”

“Luulen, että 25 vuotta oman ohjelmani parissa antaa minulle pätevyyden kommentoida hervottomuuksia”, sanoo Springer. “ja mikä sen hervottomampaa kuin se kaikki hullunkurinen viihde mitä WWE tarjoaa. Tämä tulee olemaan hauskaa.”

Unfiltered: With Renee Young (toukokuu)

Juontajakaunotar Renee Young haastattelee julkisuuden henkilöitä ja WWE-tähtiä. Puheenaiheina on kaikkea maan ja taivaan väliltä – paitsi juuri se mistä he ovat kuuluisia. Vieraina nähdään muun muassa rap-artisti Wiz Khalifa, muusikko Skylar Grey, sekä WWE:n omat Roman Reigns ja Seth Rollins.

Swerved (toukokuu)

WWE lyöttäytyy yhteen Jackassin ja Bad Grandpa -spinoffin ohjanneen Jeff Tremainen kanssa. Tarjolla on puolituntinen ohjelma, sen enempää ei vielä tiedetä. Ohjelman luonteen arvailulle ei kuitenkaan juuri jää varaa, kun ottaa huomioon kyseisen yhteistyökumppanin.

Tremaine kommentoi: “Olen innoissani oman viihdebrändini ja WWE-maailman yhdistymisestä. Tämä tulee olemaan äärimmäinen sekoitus.”

WWE The List (kesäkuu)

Parhaat, surkeimmat, oudoimmat. Hauskaa, törkeää, seksikästä. The List kerää kaikki yhteen paikkaan.

Diva Search (syksy)

Ken on heistä kaikkein kaunein, karismaattisin ja urheilullisin? Aiemminkin nähty kykyjenetsintäohjelma palaa uudistettuna, kun WWE lähtee jälleen maailmanlaajuiselle löytöretkelle etsiessään seuraavaa diivatähtöstä. Draamaa on taattua, kun määrätietoiset naiset kilpailevat supertähteydestä.

Camp WWE (loppuvuonna)

WWE tuo yhteistyössä viihdebisneksen monitoimimies Seth Greenin ja hänen Stoopid Buddy Stoodios -tuotantoyhtiön kanssa katsojille ensimmäisen aikuisille suunnatun piirretyn komediasarjansa. Superstarat ja divat palaavat lapsuutensa kesäleirille, jota johtaa kukas muukaan kuin itse Mr. McMahon. Shokkiarvoa, slapstick-huumoria ja yhteiskunnallista satiiria – PG-luokituksen rajoja varmasti koetellen.

“Olemme todella innoissamme tästä yhteistyöstä”, sanoo Green. “WWE on yksi sydämellisimpiä ja ammattimaisimpia yhdistyksiä joiden kanssa olen työskennellyt. Iloitsemme voidessamme auttaa heitä visionsa toteutuksessa.”

 

Lähde: WWE Corporate

Salomon Marttila

Salomon Marttila

Smarksiden ylläpitäjä ja co-perustaja.
Ei koskaan puhu itsestään kolmannessa persoonassa.

Previous post

WWE Hardcore Championship

Next post

Sukulaisissa vapaaottelun luona

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *