#maanantainmatsiJuttusarjat

#MaanantainMatsi – Big Daddy V vs. The Great Khali vs. Kane vs. Mark Henry (2007)

#MaanantainMatsi on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan ottelun YouTubesta.


Tämä ottelu pitäisi oikeastaan säästää lokakuun loppuun, koska kyseessä olevan mestariteoksen teemana on halloween, mutta enhän minä malta sinne saakka odottaa. Toimikoon tämä nyt siis eräänlaisena WWE Royal Rumble -tapahtuman alkupalana, eksoottisena maistiaisena.

Ah, WWE ECW, tuo nolkytluvun lapsi, joka syntyi 13. kesäkuuta 2006 ja loppui 16. helmikuuta 2010. Siihen aikahaarukkaan mahtui useita tavalla tai toisella ikimuistoisia matseja. Ric Flair otteli Big Show’ta vastaan ECW:n mestaruudesta, Chris Benoit kohtasi elämänsä viimeisessä ottelussa Elijah Burken ja kylmäverinen kaljasieppo The Sandman pääsi tukkanuottasille legendaarisen Zombien eli elävän kuolleen kanssa.

Ikimuistoinen oli myös Monster Mash Battle Royal -niminen ottelu, joka näki kelmeän päivänvalonsa 30. lokakuuta 2007. Kauhujen yötä päätettiin juhlistaa nimenomaan kauhistuttavalla tavalla, kun Kane sai vastaansa kolme hirviömäistä olentoa: 160-kiloisen voimamiehen Mark Henryn, 215-senttisen jättiläisen The Great Khalin ja 240-kiloisen monsterin Big Daddy V:n.

Tuloksena oli ottelu, joka uhmasi kriitikkojen mielenterveyttä. Kaltaiseni eksploitaation ystävä sai kuitenkin matsista paljon iloa irti – ja saa edelleen. ”It’s a gift that keeps on giving”, kuten sanotaan.

Yksi ottelun kohokohdista on Big Daddy V:n tekemä Black Hole Slam, joka on rumin näkemäni Black Hole Slam kautta aikojen. Tätä ottelua ei voi suositella workraten ystäville, mutta Vince McMahonin friikkisirkuksen kermaa hirviöiden taistelu kyllä ehdottomasti edustaa.

It’s like watching a real life monster movie!
– Joey Styles

Sinäpä sen sanoit, Styles.


Big Daddy V vs. The Great Khali vs. Kane vs. Mark Henry – Monster Mash Battle Royal (WWE ECW 30.10.2007)

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Kommentti: Selkkaus Irlannin herruudesta

Next post

Ludvig-palkinnot 2018: Tulokset

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *