#maanantainmatsiJuttusarjat

#MaanantainMatsi – Princess KimberLee vs. Heidi Lovelace (2016)

#MaanantainMatsi on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan ottelun YouTubesta.


Kun korviini kantautui tieto Heidi Lovelacen ja KimberLeen päätymisestä WWE:n palkkalistoille alkuvuodesta 2017, olin erittäin tyytyväinen. Useissa indypromootioissa, kaikkein näkyvimmin Chikarassa taitojaan hionut kaksikko oli sopimuksensa ansainnut, sillä molemmat lukeutuvat mielestäni tämän hetkisten naispainijoiden eliittiin.

Ruby Riottiksi NXT:ssä uudelleen kastettu Lovelace on saanut hyvin jalansijaa isossa E:ssä. Hän pääsi melko nopeasti ottelemaan NXT:n naistenmestaruudesta, ja on ollut hyvin näkyvillä myös päärosterissa johtaessaan Sarah Loganin ja Liv Morganin kanssa muodostamaansa Riott Squad -jengiä. Pääsipä hän myös viime yönä ottelemaan SmackDownin naistenmestaruudesta Charlotte Flairia vastaan Fastlane PPV:ssä.

Keltamustassa brändissä Abbey Laithina esiintyneen KimberLeen taival ei WWE:ssä harmillisesti ollut yhtä ruusuinen. Hän toki oli mukana Mae Young Classic -turnauksessa jossa otteli mainion matsin saksalaista Alpha Femalea vastaan, mutta jäi syystä tai toisesta taka-alalle Riottin kaasuttaessa lujaa ohitse. Viime viikon torstaina – vieläpä kansainvälisenä naisten päivänä – WWE toivotti Laithille hyvää jatkoa ja menestystä uusissa pyrkimyksissään.

Pitäisin melko todennäköisenä että prinsessa palaa piakkoin valtakuntaansa, eli Chikaraan jossa hän antoi kovimmat näyttönsä indyskenessä. Olen varmasti kyllästymiseen asti maininnut KimberLee olleen ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa nainen joka on kantanut Chikaran päämestaruutta, ollen samalla myös ensimmäinen nainen minkään miesvoittoisen painipromootion päämestarina. Kyseessä on kuitenkin mielestäni erittäin tärkeä saavutus, ja KimberLeen taidoilla myös täysin ansaittu sellainen.

Mestaruuskauden aikana hän puolusti vyötä usein itseään isokokoisempia mörköjä vastaan, mutta mieleenpainuvin mestaruusmatseista oli kuitenkin tämän kertainen #MaanantainMatsi eli uskomaton koitos Heidi Lovelacea vastaan. Molemmat jättävät kaiken kehään, ja voisin kuvitella että tämä ottelu on ollut tärkeässä roolissa kun WWE:n isokenkäiset ovat sopimusta kaksikolle tarjonnut. Kyseessä on myös yksi allekirjoittaneen Match of the Year 2016 -kanditaateista.

Lue myös: Naiset, jotka painivat miehiä vastaan

Princess KimberLee (c) vs. Heidi Lovelace – Chikara Grand Championship Match (Chikara Secret of the Ooze, 19.3.2016)

Ville Vuohtoniemi

Ville Vuohtoniemi

Töölön CHIKARA-spesialisti, joshi-intoilija ja deathmatch-maanikko. Ääntelehtii usein podcasteissa, toisinaan selostuspöydän takana. Luultavasti jonain päivänä hautautuu elävältä Smarksiden VHS-kirjaston alle.

Previous post

WWE-veikkaus 2018: Fastlane

Next post

Parhaimmat WrestleMania-ottelut: Hulk Hogan vs. The Rock, WrestleMania 18 (#8)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *