#perjantainpromoJuttusarjat

#PerjantainPromo – Eihän Punkilla ole edes mikkiä (2001)

#PerjantainPromo on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee jonkin kiinnostavan promon tai anglen YouTubesta.


CM Punk ei ole koskaan ollut maailman kohteliain persoona. Miehestä on siunattu melkoisella rääväsuulla, josta ovat saaneet osansa niin kanssapainijat kuin katsojatkin. WWE:n PR-koneistolla oli varmasti hikinen päivä, kun internetiin putkahti video house show -tapahtumasta, jossa Punk murjoo katsojaa niinkin osuvalla herjalla kuin “you have a vagina”.

Tässä ei kuitenkaan Chicagon naismagneetille ollut mitään uutta. Jo vuosikymmen aiemmin Punk pisti katsojille luuta kurkkuun säännöllisin väliajoin.

Tapahtumapaikkana toimi IWA Mid-Southin likainen palloiluhalli, pelissä oli lafkan mestaruus ja ottelussa mukana tulevat indytaivaan tähdet CM Punk, Colt Cabana ja Chris Hero. Vähemmän yllättäen teknisten ongelmien ansiosta talon ainoa mikrofoni oli rikki, joten jopa kehäkuulutukset hoidettiin huutamalla.  

Ennen ottelun alkua Punk kuitenkin nappaa kuvitteellisen mikrofonin ja solvaa yleisöä – etenkin äänekästä naisfania – melkoisella antaumuksella. Punk jopa harhailee haastelemaan kyseisen naisen kanssa ja tarjoaa hänelle puheenvuoroa mikrofonin kanssa. Loppu onkin historiaa.  


Semi Salmikannas

Semi Salmikannas

Ammattimainen tyhjäntoimittaja, jonka elämässä showpaini on roikkunut mukana sitkeän torakan lailla yli vuosikymmenen ajan. Toimii vakioäänenä Smarksiden ääniaalloilla ja onnistuu unohtamaan velvoitteensa kirjoitetun sisällön tuottajana. Kaikin puolin stereotyyppinen paininörtti, jonka naama kelpaa vain ja ainoastaan radioon.

Previous post

Smarkside esittää: Eläköön humpuuki LIVE! (16.3.2019) – Katso suora lähetys Twitchistä

Next post

Five Point Review: wXw Ambition 10

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *