SLAM Wrestling FinlandSuomipainiUutiset

SLAM! Wrestling Finlandin ja Ilta-Sanomien yhteistyö jatkuu – ISTV lähettää myös Wrestle Aidin suorana

SLAM! Wrestling Finland tiedotti tänään Instagramissa, että yrityksen tuleva Wrestle Aid -tapahtuma on katsottavissa suorana lähetyksenä Ilta-Sanomien videopalvelu ISTV:stä lauantaina 29. kesäkuuta 2019.

Ilta-Sanomat lähetti myös SLAM! Wrestling Finlandin edellisen tapahtuman, Mega Launchin, suorana ISTV-lähetyksenä. Mega Launch järjestettiin Helsingin ydinkeskustan The Circus -tapahtumakeskuksessa perjantaina 22. maaliskuuta 2019.

SLAM! Wrestling Finlandin Instagram-julkaisussa todetaan, että ISTV:n Wrestle Aid -lähetys tulee tavoittamaan tuhansia katsojia.

– Wrestle Aid mahdollistaa juuri sinulle loistavan alustan ja tavan markkinoida Pohjoismaiden suurimmassa kesäisessä ammattipainitapahtumassa, joka lähetetään suorana kautta maan ISTV:llä, lukee SLAM! Wrestling Finlandin julkaisussa.


Venäläinen Ivan Markov heitti mitä ilmeisimmin jauhoa ”Häijy” Heimo Ukonselän kasvoille SLAM! Wrestling Finlandin Mega Launch -tapahtumassa maaliskuussa. Raumalla Ukonselkä kohtaa hollantilaisen Jurn Simmonsin. Kuva: Timo Muilu


Wrestle Aid on SLAM! Wrestling Finlandin historian toinen julkinen tapahtuma. Luvassa on seitsemän ottelua, ja kehään nousee liuta kansainvälisesti tunnettuja tähtiä, kuten Lucha Undergroundista tuttu Ivelisse, hollantilainen Jurn Simmons, englantilainen Chris Ridgeway ja WWE:stä tuttu entinen FCF-mestari Yoshihiro Tajiri.

Tapahtuma pidetään Raumalla, kauppakeskus Potkurin katolla, ja sen järjestäjinä ovat SLAM! Wrestling Finlandin lisäksi Riku ForsströmToni Järvinen ja jääkiekkojoukkue Rauman Lukko.

Rauma valikoitui tapahtumapaikaksi Forsströmin vuoksi.

– Wrestle Aid on raumalaisen Riku Forsströmin idea. Riku Forsström täyttää kesällä 40 vuotta, ja hän on elänyt reilun vuosikymmenen yli lääkäreiden antaman elinaikaennusteen. Hänellä on Duchennen lihasrappeutuma, joka on sairaus, johon ei ole parannuskeinoa. Se johtaa etenevään lihasheikkouteen ja liikuntavammaisuuteen, kerrotaan Rauman Lukon julkaisemassa tiedotteessa.

– Valitettavasti ammattipainitapahtumat järjestetään pääkaupunkiseudulla, jonne en koskaan pääse paikan päälle. Omaiseni alkavat olla liian vanhoja, enkä halua rasittaa heitä liikaa, ja siksi olen päättänyt järjestää painitapahtuman itse yhteistyössä suomalaisten promoottoreiden kanssa, Forsström kertoo saman tiedotteen mukaan.

Forsström on ollut myös aikaisemmin järjestämässä showpainitapahtumia Raumalle. Voit lukea Smarksiden reportaasin FCF Wrestlingin järjestämästä Rumble In Rauma II -tapahtumasta klikkaamalla tästä. Tuon tapahtuman pääottelussa SLAM! Wrestling Finlandin perustaja Michael ”StarBuck” Majalahti otteli englantilaista Doug Williamsia vastaan.

– Todennäköisesti tämä jää viimeiseksi kerraksi, kun järjestän mitään näin isoa. Haluan lopettaa isolla pamauksella ja tehdä show’sta unohtumattoman kokemuksen koko kaupungille, Forsström toteaa Rauman Lukon tiedotteessa.


Suomipainin veteraani Stark Adder ottelee kohtaa kesäkuussa Rauman oman pojan, Tammisen Tonin. Kuva: Timo Muilu


StarBuck ottelee myös Wrestle Aid -tapahtumassa, jossa hän painii vanhaa kilpakumppaniaan Tajiria vastaan.

– Se, että voimme toteuttaa Rikun pyynnöstä nämä ulkomaalaiskiinnitykset Wrestle Aidiin, on merkittävä asia. Tämä noteerataan kansainvälisesti, Majalahti toteaa tiedotteessa.

Tapahtumassa nähdään myös mestaruusottelu, kun portugalilainen Queen of Southside -mestari Shanna palaa Suomeen puolustamaan titteliään englantilaista Sadie Gibbsia ja puertoricolaista Ivelisseä vastaan.

Ivelisse osallistuu tuoreimpien tietojen mukaan WWE:n try out -tilaisuuteen tällä alkavalla viikolla, mutta sen ei pitäisi estää Ivelissen SLAM! Wrestling Finland -ottelua.

Chris Ridgeway ottelee suomalaista Viktor Tykkiä vastaan. Kyseessä on eittämättä Tykin uran suurin ottelu etenkin näkyvyyden kannalta.

Jurn Simmons saa vastaansa kotimaisen showpainin veteraanin ”Häijy” Heimo Ukonselän, ja Talaskankaan metallisoturi Stark Adder kolistelee sarviaan raumalaista Toni Tammista vastaan.

Luvassa on lisäksi kaksi muuta ottelua, joiden osanottajista ei ole tässä vaiheessa tietoa. Tapahtumaan on yhtä kaikki mainostettu myös amerikkalaista Matt Crossia, joka on tunnettu myös kehänimillä Son of Havoc ja M-Dogg 20.

Wrestle Aid on hyväntekeväisyystapahtuma. Osa tapahtuman tuotoista ohjataan Lihastautiliitolle. Tapahtuman tarkoituksena on tukea Duchennen lihasrappeutumaa ja ALS-tautia sairastavien henkilöiden liikunta- ja urheilutoimintaa.


SLAM! Wrestling Finland Wrestle Aid järjestetään Raumalla kauppakeskus Potkurin katolla (Kauppakatu 3, Rauma) lauantaina 29. kesäkuuta 2019. ISTV lähettää tapahtuman suorana lähetyksenä. Liput (63 € / 32 € / 20,50 €) Ticketmasterista.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

#PerjantainPromo - John Morrison yrittää muuttaa menneisyyttä (2010)

Next post

Jami Aalto ottelee Matt Crossia vastaan Raumalla

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *