Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2021: WWE Crown Jewel

Normaali arki alkaa toivottavasti olemaan pian totta. Ainakin yksi positiiviinen merkki tilanteen normalisoitumisesta on. Nimittäin WWE palaa jälleen kerran Saudi-Arabian edistykselliseen, kauniiseen ja tasa-arvoiseen kuningaskuntaan™. Viimeinen näistä Saudi-Arabian supertapahtumista oli juuri ennen koronapandemian varsinaista puhkeamista helmikuussa 2020, joten lähes puolitoista vuotta olemme joutuneet elämään ilman Saudiprinssin mieltymyksiin bookattua urheilupesutapahtumaa.

Korttinsa puolesta tämä tapahtuma näyttää yllättävän hyvältä. Kahden eri turnauksen finaalit, Hell in a Cell -ottelu, kaksi mahdollisesti erinomaista maailmanmestaruusottelua ja vieläpä Goldbergin eksploitaatio-ottelu. Voi juku! Valehtelematta väitän, että tämä saattaa jopa olla WWE:n paras erikoistapahtuman kortti tältä vuodelta. Tietenkin – pelkkää parasta saudiporhoille.

Marauderin, Jax Tellerin ja Alertin kisassa johtopaikoista on käynyt yllättävä käänne. Ennen Extreme Rulesia kisaa johtanut Alert nimittäin jätti veikkaamatta kokonaan. Aiemmin johtosijaa pitänyt Alert on pudonnut nyt seitsemänneksi. Johdossa on siis Jax Teller 274 pisteellä ja toisena on Marauderi 273 pisteellä. Kolmanneksi on noussut Villezka, jonka pistemäärä on kuitenkin vain 264 pistettä.

Huom! Crown Jewel on torstaina keskellä päivää, joten veikkaa ajoissa.

Pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa WWE Crown Jewel (21.10.2021)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Jälkipyykkinaru #103: FCF Wrestling Show Live! (2.10.2021)

Next post

Eläköön Humpuuki! #39: ROH irtisanonut kaikki painijansa, WWE ja AEW nokikkain perjantai-illoissa, Katsuyori Shibata palaa kehään

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *