Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2022: WWE Extreme Rules

Herranen aika, mikäs se tämä on! No sehän on WWE:n hurjaakin hurjempi tapahtuma, jossa säännöt ovat suorastaan äärimmäiset. Tämä on myös veikkauskuponki jopa yli vuorokausi ennen tapahtumaa. Allekirjoittanut nimittäin tajusi noin tunti sitten, että WWE:llä on mukamas jokin erikoistapahtuma tänä viikonloppuna ja että en ole koko viikonloppuna hetkeäkään kotona. Joten jos mietitte, että miksi edellisen veikkauskierroksen superviikonlopun pisteitä ei ole jaettu, niin siksi.

Extreme Rules on tällä kertaa jokseenkin nimensän veroinen, sillä jokainen ottelu on jonkin sortin erikoismatsi. Erityispisteet Good Old Fashioned Donnybrook matchille. On vaikea uskoa, että Vince McMahon ei ole enää keskuudessamme. Siis bookkaamassa WWE:tä ja keksimässä siinä ohessa typeriä nimiä painiotteluille. Elossa hän tietääkseni vielä on.

(päivittämättömän) Pistepörssin löydät täältä

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa WWE Extreme Rules (8.10.2022)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Eläköön Humpuuki! #48: CM Punk rähisee All Outin jälkeen, sopimussuhmurointia ja takahuonedraamaa AEW:ssa, kevyet mullat NXT UK:lle

Next post

Jälkipyykkinaru #124: FCF Showpainia! (15.10.2022)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *