Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2022: WWE Survivor Series: WarGames

Vuosi alkaa olla taputeltu. Mikäli tapahtumakalenteria on uskominen, niin AEW:n erikoistapahtumat on nyt tältä vuodelta käsitelty ja WWE:nkin viimeistä juhlaa vietetään nyt lauantaina kiitospäivänä. Tällä kertaa vuorossa on lähes perinteinen Survivor Series. Nimittäin tällä kertaa se on pikkuisella WarGames twistillä. Kyllä vain, tuo NWA:sta ja WCW:stä tuttu Dusty Rhodesin verinen erikoisstipulaatio sai muutama vuosi sitten uuden alun Triple H:n farmiliigassa NXT:ssä, missä se on nyt muhinut tarpeeksi ja on nyt selvästi valmis päärosteridebyyttiin. Onnea uuteen alkuun, WarGames!

AEW:n tuloksia saatte jännätä vielä joulukuuhun asti, sillä säästelin katsomisnautintoa vanhaan kunnon Smarksidemiittiin, joka järjestetään pitkästä aikaa nyt tulevana lauantain ja sunnuntain välisenä yönä – siis samaan aikaan kun tämän vuoden Survivor Series käydään. Mikäli ajatus painin katsomisesta muiden suomalaisten fanien kanssa kiinnostaa, niin suosittelen suuntaamaan SmarkSiden Discord-kanavalle.

Tosiaan lopulliset pisteet julkaistaan jossain kohtaa joulukuuta ja ainakin näillä näkymin veikkaus jatkuu ihan normaalisti sitten Royal Rumblella tammikuun lopussa. Onneksi ensi vuonna ei ole Day #1 PPV:tä.

Pistepörssin löydät täältä

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa WWE Survivor Series WarGames (26.11.2022)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Jälkipyykkinaru #126: FCF Wrestling Show Live! (19.11.2022)

Next post

Jälkipyykkinaru #127: FCF Showpainia! (3.12.2021)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *