Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2023: AEW All Out

Superviikonlopun jatko, sillä AEW palaa maksutapahtumiin jopa viikon tauon jälkeen. Viikossa onkin saatu lisättyä tapahtumaan käytännössä kaikki ottelut, sillä kun viikko sitten All Inin lottokuponkia luodessani kurkkasin All Outin korttia, oli koko korttiin ilmoitettu vain 1 ottelu. Enkä edes enää muista, mikä se oli.

Erikoisstipulaatioilla ei tällä kertaa mässäillä, vaan ottelut ovat kaikki tylsiä singles- tai tag-team koitoksia. Tämä näkyy tällä kertaa bonuskysymyksissä, koska tuttuun tapaan parhaat bonuskysymykset liittyvät outojen ottelutyyppien sääntöihin. Jos mielessäsi on jotain hyviä bonuskysymysideoita, niin otan mielelläni ehdotuksia vastaan. Toki osa on helpommin tarkistettavissa kuin toiset.

Lisäksi sellainen huomionarvoinen asia, että CM Punk sai kenkää vain hetken ennen veikkauksen luomista. Pääsemmekö nauttimaan yhdestä pitkästä CM Punk chantista koko 5-tuntisen tapahtuman ajan vai onko Chicagokin jo kyllästynyt Pipebomb-Philiin?

Pisteitä ei ole luonnollisesti vieläkään laskettu. Katsellaan uusiksi Fastlanen kohdalla.

Pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa AEW All Out (3.9.2023)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

WWE- & AEW-veikkaus 2023: WWE Payback

Next post

Jälkipyykkinaru #143: FCF Wrestling Show Live! (9.9.2023)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *