Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2023: AEW WrestleDream

AEW lisäsi ehkä hieman yllättäen uuden tapahtuman tämän vuoden kalenteriin. Antonio Inokin muistoksi pidetään nyt ensimmäistä kertaa WrestleDream, joten luonnollisesti jälleen kerran matkaan on tullut mukaan muutamat NJPW:n vakionaamat.

Otteluita on kickoff mukaanlukien vaivaiset 12 kappaletta ja jopa yksi näistä on naisten divisioonan ottelu. Ihmetteleekö kukaan, miksi Jade Cargill otti hatkat? Miksi maksutapahtumassa on ykköshaastajuusottelu, mutta ei esimerkiksi naisten maailmanmestaruusottelua? Tony Khan, yrittäisit edes!

Veikkauksen saralta olette varmasti miettineet kuin kuuta nousevaa parin kysymyksen vastausta. WWE:n Paybackissa kysyin, että kestääkö Grayson Wallerin talkshow pidempään kuin tapahtuman lyhyin ottelu. Onneksenne voin kertoa, että Rey Mysterio pieksi Austin Theoryn noin 2,5 minuuttia nopeammin kuin mitä Grayson Wallerin ja Cody Rhodesin välisessä keskusteluhetkessä kesti. Toinen tiukka kysymys oli taas All Outin otteluiden keskiarvoa lähimpänä ollut ottelu. Keskimitta tämän tapahtuman matseille oli 15 minuuttia ja 44 sekuntia. Miron ja Powerhouse Hobbsin välinen mättö oli vain 4 sekuntia lyhyempi kuin tämä otteluiden keskiarvo, mutta myös BCC vs. Kingston & Shibata meni lähelle. Tämä ottelu oli 11 sekuntia yli tämän pituuden. Huhhuh kun oli tiukka taisto.

Jotain pisteitäkin on varmaan sadellut. AEW:n puolella Senasentteri johtaa 130 pisteellä. Zemppari on tokana 123 pisteellä ja Jax Teller pitää pronssisijaa 122 pisteellä. WWE:n puolella johtopaikkaa pitää Marauderi 240 pisteellä. Seuraavana on Alert 201 pisteellä ja kolmantena kirittää De 197 pisteellä.

Mutta yhteispisteethän ovat ainoastaan ne, millä on väliä. Senasentterin AEW-etumatka todennäköisesti auttaa myös täällä, sillä hän johtaa tilannetta 322 pisteellä. Marauderi on toisena 320 pisteellä aj Alert kolmantena 316 pisteellä. Myös Villezka, Jax Teller ja Grangg ovat ylittäneet tuon maagisen 300 pisteen rajan.

Ja totta kai kaikkiin veikkauksiin veikanneista pohjapaikkaa pitää itse allekirjoittanut 211 pisteellä. Täältä noustaan vielä.

Pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa AEW WrestleDream (1.10.2023)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Eläköön Humpuuki! #55: CM Punkin metkut ja potkut, WWE:n syyssiivous ja TKO Group, Bray Wyattin ja Terry Funkin kuolemat

Next post

Jälkipyykkinaru #144: FCF Northern Queens 2023

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *